www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 24 de gener del 2011

El CN Barcelona cau eliminat de l'Eurolliga davant el Partizan (9-13)

El Club Natació Barcelona no ha pogut rubricar el seu retorn a l'Eurolliga amb una classificació per als quarts de final de la competició

   El CN Barcelona ha caigut    derrotat davant el seu rival    directe en el Grup C, el    Partizan de Belgrad. Una    victòria dels homes de Toni    Esteller davant els serbis els    hagués donat molts números    per accedir a la ronda dels vuit    millors equips d'Europa, però    tot i dominar el partit en els    primers instants, el triomf i la classificació per a la següent fase ha estat per al Partizan per 9-13.

Els cenebistes han remuntat el gol inicial aconseguit pels balcànics amb un parcial de 3-0 aconseguit per Ramón Díaz, Iván Pérez i Balasz Sziranyi. Però ràpidament els serbis han pogut donar la volta al marcador, amb el 4-5 anotat pel veterà Vlado Vujasijovic. Blai Mallarach igualava el xoc a 5, però els visitants aconseguien marxar de dos en l'inici del tercer període gràcies a Mandic (5-7), un avantatge que van mantenir fins a l'inici de l'últim parcial (8-9). L'equip de Toni Esteller es va bolcar per empatar el partit, un resultat que els hagués permès arribar amb opcions a l'última jornada, però un gol de Radovic a quatre minuts del final va obrir una bretxa de tres dianes a favor dels balcànics que va ser definitiva (08/11). L'últim tant de Joel Esteller per als locals va ser respost per dos gols serbis que van col.locar el definitiu 9-13.

Resultats GRUP C:
Mladost Zagreb 15 - Olympiakos SC 10 (3-1, 4-4, 5-2 i 3-3)
CN Barcelona 9 - Partizan Belgrad 13 (3-2, 2-4, 3-4 i 1-3)

CN BARCELONA (9): Iñaki Aguilar, Ramón Díaz (1), Gerard Reixach, José Javier Bustos, Robert Maitland, Balasz Sziranyi (1), Joel Esteller (2), Jose Rodríguez (1), Iván Pérez (1), Pere Estrany, Blai Mallarach (2), Tomas Bruder (1) i Dani Sulla.

PARTIZAN BELGRAD (13): Soro, Chatzitheodorou, Raden, Korolija, Pijetlovic (1), Aleksic (1), Prlainovic (3), Radovic (3), Avramovic, Mitrovic (2), Vujasinovic (1), Cuk i Mandic (1).

Classificació:
1 .- HAVK Mladost Zagreb 15 punts
2 .- Partizan Belgrad 10 punts
3 .- CN Barcelona 4 punts
4 .- Olympiakos Piraeus 0 punts

Clica per veure la font original (19-01-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)