www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 8 de novembre del 2009

Sebastià Millans, el 13 de novembre de 2007, a El Periódico



LA RENOVACIÓ DEL LITORAL URBÀ - CANVIS EN UNA ENTITAT CENTENÀRIA

El Club Natació Barcelona reformarà la façana marítima

Tot el públic podrà accedir a algunes parts de l'edifici de 1920

David Placer   (13-11-07)

El Club Natació Barcelona, situat davant la platja de Sant Sebastià, començarà aquest mes les obres per adaptar les seves instal.lacions a la nova façana marítima que tindrà la ciutat els pròxims anys. L'ampliació de l'activitat lúdica i econòmica que comportaran els projectes urbanístics al moll de la Nova Bocana serà aprofitada per renovar el seu antic edifici de 1920, on s'allotjarà un centre de talassoteràpia i s'hi obrirà el restaurant a tot el públic.

El club, un dels centres esportius més antics de la ciutat i que va celebrar el cap de setmana passat el centenari, reformarà el seu vell edifici per transformar-lo en un centre de talassoteràpia, un mètode terapèutic i de bellesa que fa servir aigües i altres recursos marins. Amb uns 89.000 socis, el centre esportiu vol que la seu de talassoteràpia --la primera a la ciutat-- pugui ser visitada per qualsevol persona. Els usuaris tindran tarifes de mercat i els socis obtindran descomptes, que encara no s'han establert.

PRIMERA PISCINA COBERTA


 Clica per engrandir

El centre esportiu ja disposa d'un projecte preliminar encarregat a una empresa d'arquitectura, que intenta recuperar tots els elements originals de l'edifici que va allotjar la primera piscina coberta d'Espanya, tancada l'any passat a causa de l'avançat procés de deteriorament. Les obres s'adjudicaran al final d'aquest any i la inauguració s'ha previst per al principi del 2010. Fins ara quatre empreses han presentat projectes per a la remodelació de l'edifici, que serà gestionat per una firma privada.

RESTAURANT PER A TOTHOM


 Clica per engrandir

El mes vinent també començaran les obres de reconstrucció del restaurant, que comptarà amb 1.000 metres quadrats d'espai, la meitat dels quals en una terrassa que s'assentarà sobre els terrenys que Barcelona ha anat guanyant al mar al llarg d'aquestes últimes dècades. L'obertura és prevista per al mes de maig.

El restaurant també estarà a disposició de tot el públic i el club espera que obrirà les portes el març vinent. "Hem fet una transformació radical. En 10 anys hem passat de 6.000 socis fins a 8.900. També hem duplicat la superfície de què disposa el club", va assegurar Sebastià Millans, president del Club Natació Barcelona.

Clica per veure l'article original





La 7mana vinent, el divendres i tretze, es cumpleixen dos anys justos de la gran mentida del pocavergonya Sebastià Millans. I no solament menteix en petit comité, sinó que fins i tot resta publicades les seves mentides a l'hemeroteca de El Periódico per futur escarni i mofa d'aquest patètic president.

Va anunciar en la darrera Assemblea General Ordinària de Socis del passat mes d'abril un contracte amb La Perla de San Sebastián que tothom sospita que no existeix, perquè ningú l'ha vist, i ell no ensenya. Fins i tot, el Sr. Josep Cuéllar, President de l'Obra Social del CN Barcelona, tampoc creu que existeixi. I això que aquest benvolgut soci és molt amic de qui va anunciar el suposat contracte, el vicepresident Meseguer, amb qui comparteix taula i dinar gairebé tots els dissabtes des de fa anys, juntament amb ambdues esposes. "A mi, Enric, em sembla que no hi ha res signat". Per incidir poc després, "Fins fa pocs dies em deien que encara estaven negociant".

Tampoc lliura al soci, que li demana per escrit, l'informe de la darrera auditoria, que per llei està obligat a adjuntar a la memòria de l'any 2008. I s'escuda en els estatuts del club, quan el dret d'accés dels socis a la informació del club, sobretot si és de caire econòmic, està per damunt del que marquin els estatuts de qualsevol club, segons una sentència condemnatòria de l'Audiència Provincial de Barcelona referida al FC Barcelona, i aplicable a qualsevol altra entitat esportiva.

Per cert, quin va ser el cost d'aquell estudi preliminar encarregat a una desconeguda empresa d'arquitectura,
i plasmat en el DVD que van lliurar fa més de dos anys? Bé, el que està clar és que van ser diners llençats. Però què importa! La casa és gran i rica! Com no ho paguen ells de la seva butxaca, i després ningú pregunta!

I si a més sumem el gravíssim i considerable frau fiscal que han comès, corroborat per la inspecció de Treball al CN Barcelona, només resta cridar-li a aquesta Junta Directiva, tots junts ...



1 comentaris:

Francisco González ha dit...

Este impresentable viejo de Millans no se cansa nunca de decir mentiras!!! A ver que nos explicará cuando finalicen las inspecciones fiscales. Eres un ESTAFADOR, MENTIROSO, FASCISTA y VIVIDOR, además estoy seguro que te has metido dinero en el bolsillo durante los 30 años que llevas en la directiva, INDESEABLE.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)