www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 27 de gener del 2010

El proper abril, un nou centre de la cadena DiR al carrer Tuset

Part del Drugstore de Tuset es convertirà en un gran gimnàs

• Els locals buits donaran pas a un nou centre de la cadena DIR a l’abril
• Les instal·lacions incorporaran un dels espais de ioga més grans de la ciutat


Cartells de la cadena DIR a l’espai en obres, al Drugstore de Tuset

Hi va haver un temps en què els Drugstores eren una senya més de la modernitat de Barcelona. Tant el de passeig de Gràcia com el de Tuset aglutinaven comerços amb productes de primera necessitat (beguda i menjar) i premsa, discos i llibres que es podien comprar a altes hores de la nit, quan els colmados pakistanesos i els Opencor no existien. Després d’anys d’èxit, la fórmula va anar a menys i es van anar reconvertint en un altre tipus de comerç. Però a la galeria de Tuset sobreviu el nom, Drugstore David, i hi ha prou espai perquè la cadena de gimnasos DIR hagi decidit obrir-hi un gran centre de més de 4.000 metres quadrats el mes d’abril vinent. Les obres ja han començat.

El Drugstore David va ser un punt de trobada de molts noctàmbuls als anys 70 i 80, però a poc a poc va anar perdent la seva essència. Fa uns anys la cadena Mercadona es va quedar part de l’edifici, que segueix albergant un gran pàrquing, alguna botiga diürna i oficines. No en queda res de la seva oferta inicial de restaurants, bars i llibreries nocturnes, encara que sí que conserva el passadís en forma de petita galeria comercial, que comunica de Tuset a Aribau.

Precisament, el DIR Tuset ubicarà la seva entrada principal al carrer d’Aribau. Després de pujar unes quantes escales, poques, s’accedirà a la recepció del centre i a una primera planta que és on es concentraran les sales per a activitats dirigides, de fitness (també amb serveis d’entrenador personal, que se seguiran potenciant) i el megaespai Yoga One.

El protagonisme del ioga serà precisament una de les senyes diferencials d’aquest equipament esportiu respecte als 14 (més un centre de pilates) amb què ja compta la cadena a Barcelona i Sant Cugat.

El director general del grup, Ramon Canela, ha destacat que a Tuset els espais de ioga no es compartiran amb altres activitats, sinó que seran d’ús exclusiu, amb una sala de grans dimensions convertible en tres sales per a 50 persones cadascuna. Les classes les impartiran grans experts en la matèria.


Clica el plànol per veure la fitxa detallada dels serveis del nou DiR

MÉS OFERTA / L’espai també es desmarcarà per comptar amb una sala especialitzada en rehabilitació i tractament i prevenció de patologies de l’esquena, amb equipament mèdic i esportiu «revolucionari», indica. A la planta superior, hi haurà zona d’aigües, amb una petita piscina amb canons, rajos i altres serveis, així com vestidors, els espais Zen (tractaments de benestar i bellesa) i el restaurant Saibó. El club preveu la possibilitat de poder ampliar l’espai cap a les plantes superiors.

L’objectiu de la cadena és seguir amb la seva política d’oferir centres a menys de 10 minuts del lloc de residència o de treball dels usuaris. Fins ara, compten amb 81.000 socis, amb tan sols un 1,8% de baixes en un any malgrat la crisi. Tuset, abans referent de la gauche divine, ho serà ara de la vida en forma.

Clica per llegir l'article original (12-01-2010)

1 comentaris:

David ha dit...

Q NIVELAZO TIENE EL DIR !!! IGUALITO Q EL GIMNASIO Y LAS CLASES DE YOGA DEL CNB. ¿PORQUÉ SERÁ Q TIENE 81.000 SOCIOS? ¿QUIZÁS POR UNA CORRECTA Y EFICAZ GESTIÓN DE SUS DIRECTIVOS? APRENDE "PELUCAS"!!!!!

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)