www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 24 de juny del 2008

Bravo, Sr. Moncunill !

Un veritable capità és l'últim en
abandonar un vaixell que fa aigües

Davant dels rumors de la dimissió del Sr. Frederic Moncunill, vice-president adjunt a presidència del CNB, us podem dir que el gerent Sr. Marc Blanquer ens va confirmar el passat dijous que el Sr. Moncunill segueix formant part de la Junta Directiva amb el mateix càrrec, el segon en rellevància en l'organigrama d'aquesta Junta, i tot just darrera del president Sebastià Millans. També va confirmar a una recent ex-monitora, que la seva germana Meritxell Moncunill, contractada com a responsable de l'àrea d'activitats del CNB, amb sou i amb despatx propi, tenia tota la confiança de la Junta.
Molts/es socis/ies no en sabíeu res del Sr. Moncunill, i ens heu fet palesa l'estranyesa de que visqués a Alacant sent un altíssim directiu del CNB, i de que passés mesos sense trepitjar-lo. Malgrat tots els càrrecs que té no remunerats i la seva feina en el món de les assegurances, no tenim cap dubte que dedica una part del seu valuós temps en prendre decisions, des de la distància, que afecten al nostre estimat Club. Però insistim, ... des d'Alacant !?
De fet ja no hi va ser present en la darrera assemblea, en la que es va demanar una nova derrama. I el Sr. Millans no va justificar la seva absència, però sí la d'un delegat esportiu. Per què del delegat sí, i del vice-president no?


Federico Moncunill
, entre Blas Bernal y Enrique Ortiz, en la reunión del consejo del Hércules celebrada ayer. (Fuente: Diario Las Provincias - Alicante)


Moncunill es secretario general del Consejo Regulador del Turrón y miembro de la ejecutiva de la Fundación desde 2006, así como presidente del Xixona CF. Asimismo, el nuevo miembro de la directiva blanquiazul fue elegido la pasada semana secretario general de la Federación de Consejos Reguladores de la Comunidad Valenciana ...
... En el orden del día de este encuentro, destacó el nombramiento de Federico Moncunill como nuevo consejero del Hércules. También se trataron temas económicos y deportivos. La marcha del equipo no acaba de convencer a una parte del consejo pero, por el momento, ...

II Campus de Verano Fundación Hércules de Alicante - La presentación estuvo a cargo de Azucena Verde, Psicóloga de la Fundación HCF, Nacho Mangada, Presidente de la Fundación HCF y Federico Moncunill, Patrono de la Fundación HCF


(Per a llegir l'article complet i conèixer el seu origen,
clicar aquí)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)