www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 6 d’abril del 2010

" ... Sr. Llorenç, parlem de vides humanes, de fills de socis posats en perill per ... "

A banda de les vostres aportacions a "Deja un comentario", que es poden llegir a simple vista, aquí us adjunto tot un seguit de comentaris (no tots) deixats en alguns dels darrers articles del bloc. Podeu accedir-hi a ells o deixar-ne de nous clicant l'etiqueta "Vols fer un comentari?" al peu de cada article.

Llorenç ha dit ...

Per l'amor de deu, no feu demagògia al respecte, que te que veure on entrenin els fills del entrenador per dubtar de la seva professionalitat, no se os acut per exemple colla de demagogs que els seus fills ja entrenaven en un altre club quan el Joan es va incorporar al equip tècnic del CNB, i que si no es estrictament necessari (com es el cas) per els nens es millor que no canviïn d'ambient ni de club, mare de deu tot lo que es pot arribar a dir de forma absolutament malintencionada.



Enric Meca ha dit ...

Sr. Llorenç,

Trasllado al bloc els emails que rebo sol·licitant-me expressament que siguin publicats per a coneixement general. Són opinions de socis o ex-socis, monitors o ex-monitors, i treballadors o ex-treballadors del CN Barcelona. I mantinc un escrupolós respecte al dret d'expressió que tenen aquestes persones, emparades per la Constitució espanyola.

Òbviament guardo els emails originals i estan a disposició de la junta del CN Barcelona si aquesta me'ls demana. I aquest article precisament té una autoria coneguda, i molt autoritzada en quant al que es diu i es denúncia perquè l'autor ho ha viscut en primera persona.

I a tot això li confessaré que puc compartir el seu punt de vista. I tant que sí!

Sàpiga que respecto al Sr. Giralt des del dia que em va demanar, via Jaume Morata, una trobada per felicitar-me per haver endegat el bloc, i per veure si podria informar de la seva secció ja que la junta directiva no valorava ni donava a conéixer la magnífica feina que estaven fent.

No sento cap apreci per al Sr. Pérez de Arenaza des del dia de l'assemblea, en que va fer ostensibles gestos d'amenaça física contra la meva persona, que tothom va poder veure.

I un cop reconeixent-li que puc compartir la seva opinió en quant a nomenar els fills del Sr. Giralt, no em negarà que els altres punts denunciats són per esgarrifar-se.

Especialment es posa en risc la integritat física dels fills de molts pares (nens entre 5 i 9 anys), quan es permet que un únic monitor els entreni i els controli dins de l'aigua.

Sap quants/tes professionals han de vetllar pels nens d'una escola bressol, d'una llar d'infants, o d'un col·legi d'educació infantil quan fan una excursió, o tan solament surten al carrer un mínim de 40 nens?

És una barbaritat que un únic responsable controli i entreni a 40 nens, dins d'una piscina!

Sr. Llorenç, parlem de vides humanes, de fills de socis posats en perill per negligència del director tècnic de natació i del delegat de natació del CNB.

Per sort, encara no ha passat res del que ens puguem lamentar. Espero que aquesta denúncia pública faci reflexionar als responsables del CN Barcelona, i que no torni a passar mai més.

Amb el convenciment de que evitarà pronunciar-se al respecte de la negligència i la irresponsabilitat dels Srs Adolfo Pérez de Arenaza i Joan Giralt al front de la natació en el CNB, rebi una cordial salutació,

Enric Meca

PS: I no és malintencionat dir-li que, a banda de la recent inspecció de    Treball amb el resultat que ja tots —dins i fora del CNB— coneixem, hi    vindrà una altra d'Hisenda que ja li confirmo que serà sancionadora    segons un inspector de l'Agència Tributària. Caldrà veure l'abast de la    sanció i si el frau queda tipificat com a delicte.
      És el que passa quan s’actua amb prepotència i no es calibra bé a    qui intentes humiliar expulsant-lo del Club. Una simple reunió, que va    ser sol·licitada repetidament i negada pel president Millans, hagués    evitat tot això.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)