www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 21 de juliol del 2011

Emiliano Skufca (CN Barcelona), campió en pala curta i millor jugador a la Setmana Gran de Gijón

Emiliano Skufca
(Clica per a engrandir)
La setmana de pilota del Real Grupo Cultural Covadonga és la competició més emblemàtica dins la societat pilotaire d’Astúries i d’àmbit nacional. Es tracta de la degana en la modalitat de ferramenta i des dels seus inicis al 1942 han passat per ella els millors jugadors amateurs i professionals.

A les últimes edicions s’ha aconseguit que aquesta competició estigui dins del pla tècnic de la Federación Española de Pelota, i per això assisteixen els millors jugadors nacionals en paleta de cuir i pala curta.

Enguany, el torneig va comptar amb la presència de jugadors com Emiliano Skufca (CN Barcelona), considerat el millor jugador aficionat, actual campió del món i de la Copa del Món, i que ja ha guanyat quatre edicions d’aquest torneig. També hi han estat presents jugadors de la talla de Javier Labiano, Carles Sanz (CN Barcelona), Ruben Ayarra, Mikel Laskoiti i Xabier Zozaya, i alguns dels millor professionals del moment com Manuel Galan, Xavier Ibargaray i Pablo Fusto.

La competició es va disputar en les modalitats de paleta de cuir i pala curta. En aquesta segona, Skufca es va proclamar campió fent parella amb Xabier Zozaya, després d’imposar-se a la final a la parella formada pel mexicà Patxi Mendiburu i l’argentí Pablo Fusto per 40-24. A més, Skufca va ser nombrat per cinquena vegada consecutiva millor jugador del torneig.

En paleta de cuir, gran actuació de Carles Sanz, que tot i perdre els seus dos partits, va demostrar estar en un extraordinari moment de joc fent parella amb el navarrès Javier Salinas. Sanz i Salinas van caure primer davant Ruben Ayarra i Xavier Labiano, i després contra els germans Vega.

Clica per veure la font de la notícia (20-07-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)