www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 30 d’abril del 2010

Mor el fill del fundador del CN Barcelona


* Esquel·la publicada a La Vanguardia d'avui divendres, 30 d'abril del 2010

13 comentaris:

Anonymous ha dit...

Si en Bernat Picornell pare aixeques el cap i veies com està de malament el Club gràcies a la pésima gestió de la Junta Directiva del Perruques, os puc asseguar que tornaria a amagar el cap. Vengonyosa la situació actual del Club Natació Barcelona i lo pitjor de tot és que aquests tiparracos no ho volen reconeixer ni volen marxar. Dintre de poc aquest Club serà propietat de l'Ajuntament.

Rappel

Anonymous ha dit...

Si en Bernat Picornell Pare aixeques el cap i veies l'odi que tenen alguns en contra del Club especialment de gent que ni tan sols son socis, segur que tornaria a amagar el cap

Joan

Rappel ha dit...

Sr. Joan està vosté equivocat: l'odi que vosté diu que tenen algunes persones en contra del Club és fals, peró si que n'hi ha odi contra el President i tota la seva Junta Directiva que apliquen una dictadura al més pur estil Hitleriano amb els socis que han denunciat fets irregulars que afecten al bon funcionament del Club i benestar del socis i socies.
EL CLUB MEREIX I TE TOTS EL MEUS RESPECTES I CARINYO COM A ENTITAT, PERÓ LA SEVA DIRECTIVA TÉ I MEREIX TOT EL MEU DESPRECI, i si en Bernat Picornell tornés al Club, no dubtaria gens en fotre fora a aquesta panda d'inutils de directius que acabaran amb el Club i la seva história.

Anonymous ha dit...

Sr. Rappel, estic segur que la junta o podria fer molt millor pero ara mateix no tenim cap mes alternativa, tampoc crec que hi hagin tants socis descontents ja que a l'asamblea nomes hi van haver 6 vots en contra del exercici del 2009.
Jo no crec que anar fent de policia per averiguar totes les intimitats personals dels membres la junta o els empleats del club, anar fent publicitat en contra del club als diaris i a la readio i possar tantes denuncies contra el club pugui millorar la situacio, mes aviat sembla revenja i odi personal contra el club que al cap i a la fi es al que realment esta perjudicant mes, ja que algun dia els de la junta marxaran pero el Club sempre quedara.

Joan

.

Fernando ha dit...

Sr. Joan,
¿no le molesta que el presidente del CNB, el Sr. Sebastián Millans, conste como moroso por no devolver un préstamo? Oiga, cuando deje de ser mi presidente ya puede hacer lo que quiera con su vida privada, pero mientras sea mi presidente, el presidente de una institución histórica y tan prestigiosa como el CNB, yo le exijo que se comporte de acuerdo al importante cargo que ocupa en la sociedad civil y deportiva de Barcelona y de Cataluña.
Y siento vergüenza de que mi presidente sea un moroso. Y agradezco al Sr. Meca que me haya dado esta información. ¿Ud. no? Espero su respuesta.

Sr. Joan,
¿ha visto Ud. los actuales datos econòmicos del club según informa el Sr. Meca? ¿Asiste Ud. impasible al desmoronamiento económico del club? ¿no dice Ud. nada al respecto? ¿realmente a Ud. le importa algo el presente y el futuro del club, cuando no alza la voz para lamentar la infumable gestión económica del Sr. Millans? Espero su respuesta.

Sr. Joan,
por lo que sé el Sr. Millans expulsó a dos socios, al Sr. Meca y a otro. Me dicen que el Sr. Meca le comunicó al Sr. Millans que si le expulsaba denunciaría a la junta por presuntos fraudes fiscales y laborales. Me dicen que al Sr. Millans le importaron un pepino estas futuras denuncias, y los expulsó. Luego vino la inspección de Trabajo, que encontró numerosas irregularidads. Y falta ver qué pasará con las de Hacienda. Pero me temo que nos va a dejar tiritando.
El refranero es muy sabio y dice que quien siembra vientos recoge tempestades.

¿Cree Ud. que esos dos socios, que fueron expulsados por decir la verdad, no deberían de haber denunciado al prepotente que los expulsó?
¿Acaso Ud. es de los que pone la otra mejilla cuando le abofetean? ¿O es Ud. de los que callan si le humillan?

Yo asistí a la asamblea en la que el Sr. Meca dijo que la junta pagaba con dinero negro. Y salió un señor llamado Vallvé (que no era el vicepresidente), y dijo ante los aplausos y los vítores de todos los partidarios de Millans (las primeras filas) que el Sr. Meca había hecho una afirmación gravísima, que perdía toda credibilidad sin presentar pruebas, y que en caso de tenerlas debería ir directamente al juzgado y presentarlas. ¿Aplaudió Ud. también con entusismo esa intervención? Porque esa recomendación del socio Sr. Vallvé es la que llevó a cabo el Sr. Meca, pero una vez expulsado y previo aviso al Sr. Millans.
Espero también su respuesta.

Pensaba el Sr. Millans que muerto el perro muerta la rabia. Que una vez expulsados se acababa su problema. Pues no.
Luego pensó que si presentaba una demanda civil y otra penal contra el Sr. Meca (para que se gastara un dineral en abogados) solicitando diez millones de pesetas de indemnización para ellos, pues entonces sí que se le acababa el problema.
Pues tampoco, porque su problema se está haciendo cada semana más grande, y va a acabar con él y con toda su junta.

Y por último le diré que los denunciados son los componentes de la junta del club, no el club como entidad.
¿O es que Ud. es de los que piensan que quien va en contra del presidente va en contra del club? Ése es el recurso de los megalómanos, que venden a pobres incautos sin criterio personal que quienes van en contra de ellos van en contra de la entidad que representan. ¿Iban en contra de Cataluña los catalanistas que criticaban a Pujol? ¿O en contra del Barça los culés que criticaban a Gaspart? También aquí espero su respuesta, aunque mucho me temo que no las tendré.

Anonymous ha dit...

Sr. Fernando,
Jo ja fa 45 anys que soc soci del club i mai havia tingut unes instalacions com les que tenim ara. La situacio economica no es bona ni pel club ni per ningu, pero anar als diaris i buscar emisores per fer demagogia en contra del club es el que em sembla inaceptable. Si esta en contra de la junta si us plau no anomeni el nom del club.
On era voste el dia de l'asamblea? no recordo que NINGU comentes res de tot el que voste diu aqui.
Tot el que veig es la pataleta de nen petit devant l'impotencia de parlar les coses cara a cara com be va tenir l'oportunitat de fer el dia de l'asamblea.
La roba bruta es renta a casa ( no als diaris )
Espero que aixo si que ho hagi entes.
Li prego no segueixi parlant malament del club fora de casa.

Joan

Enric Meca ha dit...

Benvolgut Sr, Joan,
Gaudint, com a administrador que sóc d'aquest bloc, de la possibilitat d'acceptar o rebutjar el seu comentari, l'he inclós com he fet amb el 90% dels que he rebut des de l'inici del bloc.
Ja que veig que s'ha aficionat a participar-hi, cosa que celebro perquè això enriqueix el bloc, li prego que no ho faci com a anònim, tot i que al final signa amb el seu nom.
Només cal que desplegui la caixeta "Comenta com a:", i seleccioni l'opció "Nom/URL", posant el seu nom i obviant la URL.
Moltes gràcies.

Rappel ha dit...

Sr. Joan, si m'ho permet, crec que té un concepte equivocat del que és respectar al Club com a entitat i institució. El Sr. Fernando l'hi formula unes preguntes a les que vosté no ha contestat, vosté només es limita a dir que s'està en contra del Club i aixó ja l'hi he negat avans en els meus comentaris. ESTIC EN CONTRA DEL PRESIDENT MILLANS I TOTA LA SEVA JUNTA DIRECTIVA D'INEPTES. I fen-li una reflexió de l'actualitat política i económica, ¿estar en contra de la política del President Zapatero és estar en contra d'Espanya? Si us plau, sigui una mica obert i raonable, i col.loquis en la posició respecte a les opinios que tenim altres, d'aquesta manera veurà de forma més objectiva les crítiques. Si vosté fos víctima de l'apertura d'un expedient d'expulsió, tal i com han fet amb dos socis,¿quina seria la seva reacció en vers la directiva i el president?

Joan ha dit...

Sr. Rappel, fa molts anys que soc soci del club i he vist passar molts presidents. Lo del club no es comparable amb la política ja que a les votacions polítiques es presenten molts candidats pero quina alternativa tenim nosaltres?, aixi que mentres no hi hagi ningu dispossat a presentar una candidatura amb cara i ulls ens haurem d'aguantar amb el que hi ha. Esta molt be que algu possi contra les cordes a la junta actual per veure si desperten d'una vegada i espavilen a buscar esponsors i socis nous, pero el que no estic d'acord es que es critiqui i es parli malament del nostre club.
Insisteixo en que nomes veig odi acumulat contra unes persones i per culpa d'aixo ho volen fer pagar a tots. Vostes nomes critiquen, pero encara no he llegit cap solució ni aportació positiva. A l'asamblea nomes la Roser Ponsati va dir que aconseguir nous socis era una feina de tots els socis portan amics perque poguesis descobrir lo que es el nostre club, ningu mes va donar idees, ni tampoc ningu va sortir a criticar la junta com ho estant fent vostes aqui, perque no?
Jo nomes vull el millor per Club i aquesta obsessió de desprestigiar el club de portes a fora que tenen vostes nomes la puc censurar.

cactus 1549 ha dit...

Una vegada mes les trifurques dialèctiques amaguen el contingut del missatge, Joan, tenen raó, no van en contra del club, van en contra de la junta i sembla que esta clar no?, per tant no insisteixis al respecte, que també tens raó de que no tenim alternativa i no podem fer altra cosa que tragar amb aquesta junta militar, l'altra dia a l'assemblea veient la mesa presidencial se m'escapava el riure, realment "20 siglos de historia nos contemplan" (l'edat sumada de tota la junta directiva), per tant seria bo que algú fes un cop de cap i proposes la higiènica mesura de renovar la presidència del club, però como sempre "¿quien le pone el cascabel al gato?"

Rappel ha dit...

Sr. Joan, jo també vull el millor per al Club, peró les maneres de procedir del President i la seva directiva no son les correctes. No es poden expolsar a socis per dir la veritat i fer denúncies provades que perjudiquen i donen mala imatge al Club i deixar als culpables d'aquests fets totalment impunes: ÉS INJUST I DESMESURAT. Té rao que no n'hi ha cap altre alternativa, peró aixó és culpa de tots els socis; ¿quánts van assistir a l'assemblea d'aquest any? molts menys que a la darrera del 2008. El problema que té el Club és que a la majoria de socis tant s'els hi dona qui hi hagi de President i directius i aixó és el que fa que l'entitat estigui com está: EN BANCA ROTA I PRECARIETAT.

cactus 1549 ha dit...

De tot lo dit per Fernando, corroboro que al actual CNB i amb la junta actual, qualsevol critica contra la junta de forma manifesta es garantia d'expulsió, que Millans no admet critiques i es comporta com un dèspota, es un fet contrastat a lo llarg de molts anys per socis i empleats, per tant es cert a dia d'avui perillaria qualsevol soci que qüestiones la figura de l'actual junta, i no cal que es digui Meca, per tant es un difícil equilibri entre el desacord que molts socis tenim amb la junta i el risc d'expulsió que correm si ens hi posem en contra, conclusió, mala peça al taler.

Anonymous ha dit...

ES PATÉTICO: CON EL DINERO QUE SE PAGA DE CUOTA EN ESTE CLUB (UNA MEDIA DE 110 € AL MES FORMADO POR CUOTA + PARKING 3 HORAS AL DÍA DE PROMEDIO)SIN TENER NINGÚN SERVICIO (HAY QUE PAGAR EL PARKING, LA SAUNA, ACTIVIDADES DIRIGIDAS...) Y QUE ENCIMA NO PUEDAS EXPRESAR TUS OPINIONES POR MIEDO A SER EXPULSADO, ES PARA DARSE EL PIRO DE AHÍ CUANTOS ANTES, PORQUE ES UNA TOMADURA DE PELO, NUNCA MEJOR DICHO CUANDO EL PRESIDENTE "NO TIENE UN PELO DE TONTO". ADEMÁS TIENES QUE AGUANTAR LAS MENTIRAS, TRAPICHEOS Y ESTAFAS DE UNA JUNTA DIRECTIVA DE OCTOGENARIOS APALANCADOS, CON UN PRESIDENTE EN CABEZA QUE CADA DÍA DEMUESTRA SER MÁS INÚTIL, QUE TOMA DECISIONES SEGÚN INTERESES PERSONALES Y NO COMO MEJOR CORRESPONDA PARA LA ENTIDAD.
HAY MEJORES CLUBES QUE ÉSTE, LO PUEDO GARANTIZAR, CON UNA CUOTA MÁS MÓDICA EN LA QUE ESTÁN INCLUÍDOS MUCHOS MÁS SERVICIOS GRATUITOS COMO SAUNA, BAÑO TURCO, PARKING, UN BAR RESTAURANTE QUE CIERRA A LAS 11 DE LA NOCHE CON COCINA PERMANENTE Y HORARIOS MÁS AMPLIOS DE APERTURA Y CIERRE, SOBRE TODO LOS DOMINGOS Y FESTIVOS.
EL C.N.B., POR SUERTE, NO ES EL ÚNICO CLUB LÚDICO-DEPORTIVO-SOCIAL QUE EXISTE EN BARCELONA.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)