www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 28 d’abril del 2010

7 medalles pels saltadors del CNB en el Trofeu Internacional “Tiska Spring 2010” a Polònia

Clica per engrandir

El cap de setmana del 17 i 18 d’abril, Ferran Esteban, Adrià Garcia, Manuel Ros, Daniela Chillida, Carolina Chiner i Júlia Cercavins, tots ells saltadors del Club Natació Barcelona, van participar en el Trofeu Internacional de Salts de Trampolí de Grups d’Edat “Tyska Spring” organitzat pel club polonès UKS Auerbach Tychy.

Ferran Esteban que competia en la categoria “A” (16, 17 i 18 anys) va guanyar totes les competicions en les que va participar i va rebre els guardons de Millor Saltador de la seva categoria i el premi especial per haver realitzat el Salt Millor puntuat. Manuel Ros va ser tercer al trampolí d’1 metre de la categoria “B” (14 i 15 anys). I en la categoria “C” (12-13 anys) Daniela Chillida va aconseguir l’argent tant en trampolí d’1 metre com en el de 3 metres, Júlia Cercavins va ser bronze en trampolí d’1 metre i Carolina Chiner bronze en el de 3 metres.

Adrià Garcia de la categoria “A” va acariciar el bronze tant en la competició de trampolí d’1 com en la de 3 metres quedant-se a tan sols tres punts de la tercera plaça.

En total 7 medalles pels saltadors del CNB que van mostrar un alt nivell de qualitat i dificultat en una competició marcada pel dol de tot el país per la tragèdia aèria ocorreguda en els dies anteriors i per l’accidentada tornada dels nostres saltadors que van haver de substituir l’avió de tornada per un micro-bus i un viatge de 36 hores per Europa degut al tancament de l’espai aeri europeu per l’erupció del volcà islandès Eyjafjalla.

Clica per veure la font original (27-04-2010)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)