www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 31 de juliol del 2010

Aviat, el ta-ka-tà del Club Natació Barcelona a BVisió

El passat dimarts 13 de juliol es va posar en contacte amb mi via email la Cristina Flores, productora de BVisió (Barcelona Visió), una web que ha endegat l'Ajuntament de Barcelona, dedicada a recollir contribucions en forma de vídeos i fotos de Barcelona.

Clica per engrandir

Aquell mateix matí mantenim un parell de converses telefòniques en les que m'explica com ha conegut el bloc, detalls d'aquest projecte de fer un reportatge sobre el ta-ka-tà, i em demana si conec algun practicant d'aquest singular esport.  

Li facilito el correu electrònic del gerent del CN Barcelona, el de la secretària del president, i el de la cap d'activitats, ja que em diu, i així és, que a la pàgina web del CN Barcelona només hi és el correu corporatiu.
 
I la Cristina ha tingut l'amabilitat de reenviar-me l'email que tot seguit li va enviar al Marc Blanquer, així com també ho ha fet amb els emails que ha enviat a la Susanna Codina i a la Meritxell Moncunill.

De: Cristina Flores
Fecha: 07/13/10 14:19:18
Para: mblanquer@cnb.es
Asunto: Entrevista TAKATÀ per Barcelona Visió

Hola,

Sóc la Cristina Flores i t'escric des del portal audiovisual Barcelona Visió, un projecte sense ànim de lucre de l'Ajuntament de Barcelona. L'Enric Meca m'ha donat el teu email perquè, com li he comentat prèviament a ell, ens agradaria molt poder entrevistar a algun practicant de TAKATÀ per a que ens parlés d'aquesta pràctica esportiva i ens mostrés com es juga.

El reportatge final tindrà una durada de 4 minuts i es podrà veure a www.bvisio.com, a www.bcn.cat i a les xarxes socials en les que participa Barcelona Visió (Facebook, DailyMotion,Yout Tube, Vimeo, Blip tv, Twitter, MySpace...) .

Em podrieu posar en contacte amb la persona indicada?

Moltes gràcies

--
Cristina Flores
....................
Dep. de Producció de Barcelona Visió
C/ Pare Laínez, 19 baixos
08025 Barcelona
T. 93 213 59 97
www.bvisio.com
www.deboomstudio.com

dimecres, 28 de juliol del 2010

Campionat de Catalunya de Salts de Categories d'Edat i Absolut

Campionat de Catalunya de Salts de Categories d'Edat i Absolut celebrat el 24 i 25 de juliol a la piscina Municipal de Montjuic. En el reportatge hi ha declaracions del campió de Catalunya Ferran Esteban (CN Barcelona), de Susanna Closa, vocal presidenta del comitè de salts de la Federació Catalana de Natació i delegada de salts del CN Barcelona.


També podeu escoltar a l'Enric Bertrán, President de la Federació Catalana de Natació, que entre d'altres coses diu: "... i molt possiblement el Club Natació Barcelona, en els propers any, dos anys, doncs podrem gaudir també d'una nova instal·lació. ..."

I al final, qui vulgui, podrà veure al depre/sident del CN Barcelona, Sebastià Millans, lliurant medalles a alguns campions.

dimarts, 27 de juliol del 2010

Marcel Zamora (CN Barcelona), pentacampió de l'Ironman de Niça


dilluns, 26 de juliol del 2010

Emiliano Skufca (CN Barcelona) brilla a la 61a edició de la ‘Semana Grande de Gijón’

Clica per engrandir
El pelotari Emiliano Skufca (CN Barcelona), va ser el gran destacat de la 61a edició de la "Semana Grande de Gijón", una competició emblemàtica d’aquesta modalitat esportiva a nivell estatal i el degà de tots els tornejos estatals en la modalitat de ferramenta que es va disputar aquest cap de setmana a la localitat asturiana.

Skufca va guanyar amb la seva parella, el navarrès Xavier Arizaleta, el certamen i va ser considerat el millor jugador d’enguany. L’argentí, però establert a Catalunya i membre de la Federació Catalana de Pilota, va signar una brillant actuació.

Per aquesta edició es va comptar amb la totalitat de la preselecció espanyola que participarà, el pròxim mes d’octubre, al Mundial de Pau (França). El pròxim 23 d’agost, el seleccionador, Seve Arcellus, haurà de donar a conèixer la llista definitiva. Skufca, però, no va ser l’únic català a Gijón. El barceloní Carles Sanz (CN Barcelona), amb qui forma una de les millors duples del moment, també va ser-hi.

De fet, ambdós es van enfrontar en les semifinals. Sanz, va estar al costat del també navarrès Xabi Salinas. El resultat final, 35-25. A la final, Skufca i Arizaleta se les van veure amb la parella Navarra, Rubén Ayarra i Javier Labiano, de qui es van desfer per un 35-21.

Clica per veure la notícia original (20-07-2010)

diumenge, 25 de juliol del 2010

Joaquín Belza, del CN Barcelona, campeón de España en 100 libre

(Clica para ampliar)
Del 20 al 22 de Julio se disputó en Barcelona (Piscina Picornell, sede del Mundial 86) el Campeonato Absoluto de Verano en piscina de 50 metros.

El dúo de argentinos que vive y entrena en Barcelona, Joaquín Belza y Matías Aguilera, tuvieron destacada labor para su equipo el CN Barcelona.

Destacable lo de Joaquín venciendo en los 100 metros libre y llegando segundo en los 50 libre. Pensar que aquí en Argentina su especialidad era espalda y ahora nada libre y mariposa.

Detalle de tiempos y clasificaciones:

Joaquín Belza:
            100 libre -   50:42 - 1º
              50 libre -   23:02 - 2º
     100 mariposa -   54:47 - 4º
       50 mariposa -   24:88 - 7º

Matías Aguilera:
            100 libre -   50:73 - 3º
              50 libre -   23:28 - 5º
            200 libre - 1:53:47 - 8º

CN Barcelona:
      Primer puesto en 4 x 100 libre.
      Nadó primero Belza con 51:13.
      Matías fue el tercer integrante.

Fuente: Natación. Swimming

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)