www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 9 d’octubre del 2010

Mal debut del CN Barcelona en la 1a jornada d'Eurolliga

Europa s'encareix per al CNB

L'equip esgota el marge d'error per continuar aspirant als vuitens

El guió previst pel CN    Barcelona per assolir    l'accés als vuitens de    l'eurolliga va quedar    espatllat per la derrota    encaixada ahir contra el    Budva (7-12) en l'estrena    de la segona fase del    torneig a la nova piscina    de l'Escullera.

Un entrebanc que ara obliga a guanyar aquesta tarda (18.00 h) el Vouliagmeni grec per mantenir la possibilitat d'ocupar una de les dues primeres places del grup E, que permeten continuar endavant en la màxima competició continental de waterpolo. Després també caldria fer un bon paper demà contra el potent Savona en la darrera jornada.

Els temors que despertava el Budva, fonamentats per l'històric prestigi del waterpolo balcànic, van fer-se realitat des de l'inici del duel. De fet, el primer quart ja va tancar-se amb avantatge montenegrí (2-3), tot i que el CN Barcelona va aguantar el tipus i en el descans mantenia la mínima diferència (4-5). A la piscina, per contra, les distàncies anaven augmentant a mesura que avançaven els minuts i les mancances locals es feien més evidents. La principal va ser la inoperància ofensiva, en bona mesura causada per la solida defensa rival. El joc a la boia amb Sziranyi i Iván Pérez va quedar limitat per la corpulència dels montenegrins, mentre que el recurs del tir exterior sembla haver acusat la marxa durant l'estiu d'un referent com Kiko Perrone. Tot plegat va traduir-se en un parcial de 0-3 en el tercer quart que establia un desencoratjador 4-8 al marcador. Una diferència massa gran per somiar a capgirar la situació. A més, la sequera de gols cenebista s'allargaria prop de 13 minuts fins que Iván Pérez va fer el 5-9, ja ben entrat el darrer quart, una vegada l'objectiu es limitava a evitar rebre un càstig excessiu.

Clica per veure l'article original (09-10-2010)

divendres, 8 d’octubre del 2010

El Club Natació Barcelona debuta a l’Eurolliga

El Club Natació Barcelona    s'enfronta avui al conjunt    montenegrí del Budva.

És el primer partit de tres    per classificar-se per a la    següent ronda de la    màxima competició europea.

Clica per veure l'article original (08-10-2010)


dijous, 7 d’octubre del 2010

Objectiu: retornar a l'elit del waterpolo europeu

El CNB anhela posar fi a la seva absència en la lligueta de vuitens

Accedir a la lligueta de vuitens de l’Eurolliga, reservada als setze millors equips del continent, és l’objectiu que el CN Barcelona buscarà des de demà i fins diumenge en la segona fase del prestigiós torneig.

Un repte que se li resisteix des de la temporada 2006/07; massa temps per a un club tan històric, però que aquesta vegada té més arguments per assolirlo.

El principal és la seva condició d’amfitrió del grup E, que completen el Savona d’Itàlia, el Budva de Montenegro i el Vouliagmeni de Grècia. Tots quatre persegueixen el bitllet per a uns vuitens als quals només hi accediran els dos primers classificats del grup, mentre que el tercer i el quart baixaran al segon graó europeu, la copa LEN.

El tècnic, Toni Esteller, dóna instruccions als jugadors
cenebistes durant la campanya passada.

«El grup és dur, però estem mentalitzats de poder entrar en els vuitens.» Les paraules de Blai Mallarach, un dels referents de la plantilla cenebista, reflecteixen l’ambició amb la qual s’afronta l’estrena europea de demà. Serà contra el Budva, un equip «amb la tradició del waterpolo balcànic», que compta amb un vell conegut de la lliga estatal, l’exjugador mariner Petar Trbojevic.

«Esperem que sense la pressió de la seva piscina siguin menys perillosos», va desitjar Mallarach.

Dissabte serà el torn del Vouliagmeni, l’equip més desconegut del grup, mentre que diumenge es tancarà la fase contra el poderós Savona, que Mallarach preveu que sigui el rival més fort: «És un equip molt compensat, segon de l’edició passada de la lliga italiana i que té jugadors contrastats.» Per aquesta raó, el full de ruta marca guanyar els dos primers partits i així assegurarl’accés a la lligueta de vuitens abans de topar amb els italians.

Clica per veure l'article original (07-10-2010 / pàg.17)


Iván Pérez torna al CN Barcelona

El boia cubà Iván Pérez torna al seu equip de tota la vida. Després d'un parèntesi de tres anys, el jugador ha fitxat aquesta temporada pel Club Natació Barcelona. Potser serà l'última oportunitat per engrandir una mica més el palmarès d'un jugador que voreja els 40 anys.

L'experiència d'Iván Pérez, un valor afegit
L'aposta pels joves, en bona part obligada per tal de moderar la despesa, ha definit la plantilla del CN Barcelona durant les darreres temporades. Enguany, però, el tècnic Toni Esteller disposa de noves peces que li permeten compensar la joventut amb experiència. Destaca la d'Iván Pérez, el boia hispanocubà que amb 39 anys torna a l'Escullera, on durant deu temporades va acumular tres lligues, dues copes del Rei i una LEN.
Clica per veure l'article original (07-10-2010)




Clica per veure l'article original (06-10-2010)


dilluns, 4 d’octubre del 2010

En un lugar de la Barceloneta, de cuyo nombre no quiero acordarme, ...

Clica para ampliar

diumenge, 3 d’octubre del 2010

La Barceloneta acull el Torneig Ta-ka-tà

Al voltant d'una trentena    de participants s'han    donat cita sobre la sorra    de la Barceloneta amb    motiu del Torneig de    Ta-ka-tà, un esport no    gaire conegut que barreja    el voleibol i el tennis    platja.
La prova continuarà    aquest diumenge.

Clica per veure l'article original (02-10-2010)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)