dissabte, 2 d’octubre del 2010

El CN Barcelona, escombrat pel Natació Terrassa a la Copa Catalunya

Els egarencs han derrotat 11-3 els barcelonins i jugaran la semifinal de la Copa Catalunya contra el Sant Andreu

El Natació Terrassa s'ha imposat per 11 gols a 3 al CN Barcelona, un resultat sorprenent si es té en compte que el rival és un dels conjunts més forts del waterpolo estatal. Amb la victòria, el CN Terrassa assoleix el passi a la semifinal de la Copa Catalunya, que serà divendres a les vuit del vespre, davant el Sant Andreu, a la piscina de l'Àrea Olímpica.

Malgrat que es presumia com un partit igualat, el conjunt de Dani Nart ha dominat, en joc i en el marcador, des del començament. No havia passat ni un minut quan Iván Gallego ha marcat el primer gol. Dos minuts més tard, l'anglès Carpenter ha anotat el segon en la primera jugada en superioritat dels egarencs. Abans, els locals ja havien tingut dues bones ocasions de Piralkov per ampliar la diferència i havien defensat molt bé una jugada en superioritat dels barcelonins. Aquesta perfecció en defensa que s'ha mantingut durant gairebé tot el partit, tant dels defensors com del porter Michal Diakonow, ha estat clau en el resultat final.

En el segon quart han calgut uns tres minuts perquè Gallego marqués el tercer gol del Natació. El 3-0 feia evident la superioritat dels terrassencs davant un rival que, si bé pot no haver tingut el seu millor dia, s'ha trobat un Natació esplèndid, sobretot en les accions defensives. El festival de gols i la sentència ha arribat en els dos últims minuts del segon quart. Primer, Sergi Mora ha avisat amb una vaselina que ha colpejat a l'escaire, i acte seguit ha marcat el 4-0. Poc després, Piralkov, amb un xut des de la dreta, ha fet pujar el cinquè. A mig minut pel final José Rodríguez ha marcat el gol de l'esperança per al CN Barcelona, però Piralkov l'ha contrarestat amb el 6-1. La remuntada per als visitants era molt complicada.

El tercer quart només ha servit per mantenir als barcelonins a ratlla i sentenciar l'encontre amb un gol més de Gallego. En l'últim quart, Reixach ha marcat el 7-2 només començar, però encara hi havia cinc gols de diferència. Robert Parker ha respòs anotant el 8-2. Poc després, un llançament de Sergi Mora ha colpejat al marc de la porteria, ha rebotat al cap d'Ivan Gallego i el novè gol ha pujat al marcador. Jordi Pérez ha marcat el desè, i acte seguit el visitant Maitland ha establert el 10-3. La festa s'ha completat amb un gol de Víctor Cabanas en l'últim minut. L'11-3 al CN Barcelona era una realitat.

Clica per llegir l'article original (02-10-2010)

dilluns, 27 de setembre del 2010

Hacienda investiga al Club Natación Barcelona por un presunto fraude del I.V.A.

Clica la imagen para leer en pdf
el artículo completo publicado

sobre el Club Natación Barcelona
en El Triangle (núm. 966)
El fraude fiscal se caracteriza por implicar una ocultación de hechos económicos, mediante actividades económicas total o parcialmente ocultas, o mediante la presentación de los hechos económicos con un significado económico distinto al real.

En este campo distinguimos la siguiente irregularidad que tiene un carácter especial:

El fraude del IVA (impuesto sobre el valor añadido), que conlleva a que el individuo no pague un impuesto, en detrimento de sus derechos y, que el otro individuo implicado no declare la prestación efectuada a través de la factura.