www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 2 de gener del 2010

Desafiant el fred

Una de les moltes tradicions del primer dia de cada any és banyar-se al mar. Organitzat pel Club Natació Atlètic Barceloneta, a la platja de la Barceloneta uns 300 banyistes de totes les edats han complert la tradició i han aprofitat el dia assolellat per fer unes capbussades. El vent que feia aquest matí no ha estat cap problema, i la temperatura fora de l'aigua, 13 graus, i a dins, 14.


També el pots visionar clicant el logo de TV3 (Telenotícies - 01/01/2010)




Clica per veure un altre video (01-01-2010)

dijous, 31 de desembre del 2009

Iñaki Aguilar, del CN Barcelona, amb la Mireia Belmonte i l'Ona Carbonell

Iñaki Aguilar, porter de l'equip de waterpolo del CNB i de la sel·lecció nacional, amb la Mireia Belmonte i l'Ona Carbonell, entrevistats a la Piscina Nova de l'Escullera.

Balanç molt positiu

Els Mundials de natació celebrats a Roma aquest 2009 van representar un pas endavant per a aquesta disciplina esportiva al nostre país. Ara, a les portes de tancar un any ple d'èxits, toca fer balanç, i el resultat és d'allò més positiu.


També el pots visionar clicant el logo de TV3 (Telenotícies - 25/12/2009)

dimecres, 30 de desembre del 2009

Perfil del Pere Meseguer Miranda, un dels pinotxos de la Junta Directiva

El Pere Meseguer és un altre directiu amb una llarga trajectòria, amb gairebé 40 anys vinculat a la directiva del CNB.

Ha estat tresorer amb el president Luís Sentís (1970), també va assolir el càrrec de secretari amb el president Albert Assalit (1975), i ara és, des de fa més de deu anys, vicepresident econòmic amb l'actual president Sebastià Millans.

Fins als anys 90, va estar lligat a Banca Catalana, i des de 1997 ocupa el càrrec de vocal de la comissió de control de Foncatalana Fondo de Pensiones.

El seu nom, però, té llum pròpia, ja que va ser un dels 25 noms d’alts càrrecs de Banca Catalana que el fiscal Carlos Jiménez Villarejo havia inclòs com a responsables de l’escàndol que va sacsejar la societat catalana la dècada dels vuitanta, la llista dels quals estava encapçalada pel llavors president de la Generalitat, Jordi Pujol.

La querella, que va ser rebutjada amb posterioritat, afirmava que els directius havien creat un forat de 20.000 milions de pessetes, —120 milions d’euros al canvi d’avui—, i que els administradors “extreien sistemàticament fons líquids mitjançant el recurs d’inversions simulades que figuraven com a actius a la comptabilitat, tot i que en realitat havien sortit de les arques i comptes de Banca Catalana per apartar quantioses sumes de diners de tota possibilitat de control i vigilància”.

Membre de l’IESE, Pere Meseguer va tenir la “sort” de, com a suscriptor de La Vanguardia, assistir totalment gratis a la preestrena de la película Amic/Amat, de Ventura Pons, el gener de 1999. El film participava a la selecció oficial del Festival de Berlín d’aquell any. Ara té de nou l’ocasió d’assistir a una altra preestrena, però de la pel·lícula de l’escàndol del club on ha sentat càtedra.

dimarts, 29 de desembre del 2009

Jordi Casas, del CN Barcelona, rècord absolut de participacions a la Copa Nadal

En cent anys d'història, la Copa Nadal acumula multitud d'anècdotes i records.

Qui n'ha viscut molts i de prop és Jordi Casas (del CN Barcelona), que no s'ha perdut cap edició en els últims 56 anys.


Nota: Malauradament, als 27 segons del video, i durant cinc segons, hi surt          un individu sospitós d'haver enganyat i mentit deliberadament a la          massa social en la darrera Assemblea General Ordinària de Socis.          Aquest prepotent i trist personatge és el vicepresident econòmic del          CNB, el Pere Meseguer Miranda.

També el pots visionar clicant el logo de TV3 (Telenotícies - 25/12/2009)

dilluns, 28 de desembre del 2009

Anna Godoy, del CN Barcelona, guanya la Copa Nadal en categoria femenina

El guanyador en la categoria masculina de la Copa Nadal ha estat Dani Serra, del Club Natació Catalunya.

En la categoria femenina, victòria per a la nedadora del Club Natació Barcelona, Anna Godoy.


També el pots visionar clicant el logo de TV3 (Telenotícies - 25/12/2009)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)