www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 30 de juliol del 2011

Marcel Zamora (CN Barcelona) organitza un campus per a triatletes amateurs

   El triatleta del Club    Natació Barcelona,    Marcel Zamora, ha    aprofitat aquests dies per    organitzar un campus    per a tots aquells    triatletes amateurs que    volien perfeccionar    aquest esport. 

L'atleta acumula ja nombrosos premis, com haver guanyat l'Ironman de Niça durant cinc anys.

Clica per veure l'article original (29-07-2011)



divendres, 29 de juliol del 2011

Dani Ballart (ex-waterpolista del CN Barcelona) “ensenyarà” waterpolo a partir d’ara

Un dels històrics del waterpolo espanyol, Dani Ballart, anuncia que es retira

   “Començo un somni. El somni    d’ensenyar waterpolo”.

   Aquestes han estat algunes    de les paraules de comiat de    Dani Ballart del món    professional. Amb 38 anys ha    plegat de la pràctica esportiva i    aquest dijous, a les    instal·lacions del CN Sabadell,    ho ha anunciat. A diferència d’altres adéus ha estat molt plàcid, perquè Ballart torna a casa, com ha dit, per exercir de director tècnic del club vallesà.

El que ha estat jugador del CE Mediterrani fins aquesta temporada ha declarat que el CN Sabadell “em posa a les meves tornar tot el que el waterpolo m’ha donat, que no és poc”. Tota una declaració d’intencions. Amb aquesta empenta ha endegat el projecte, del qual de moment no s’ha volgut marcar objectius.

Enrere ha deixat, entre d’altres, un or olímpic (Atlanta ’96), dos campionats del món (Austràlia ’98 i Japó ’01) i dues lligues amb el CN Barcelona.

Dani Ballart, 518 vegades internacional amb la selecció, representa l'últim exponent de la generació d'or del waterpolo espanyol després de les retirades de tots els seus excompanys. També va ser directiu de l'Espanyol fins al 2009.

Clica per veure la notícia original (21-07-2011)

dijous, 28 de juliol del 2011

Els beneficis del tai txi

   Platges, parcs i jardins d'arreu    de Catalunya s'omplen cada    dia, ben d'hora al matí, de    grups de persones que fan    tai-txi, un art marcial que va    néixer a la Xina fa 400 anys.

   Juan Antonio Jiménez,    professor de tai-txi, ens ha    parlat dels beneficis per al cos    i la ment de la pràctica d'aquest art marcial. Per fer-ho, ha comptat amb algunes de les alumnes de la seva classe.

dimecres, 27 de juliol del 2011

El CN Barcelona (Sebastià Millans i el seu dofí, Susanna Closa) en el Ciutat de Barcelona de salts

   Gairebé 200 saltadors d'arreu    d'Europa han estat els    protagonistes indiscutibles del    17è Trofeu Internacional Ciutat    de Barcelona de salts que s'ha    celebrat des de dijous i fins    diumenge a la piscina    municipal de Montjuic. La    competició ha tingut un    programa complert amb finals    en trampolí 1 metre, de 3 metres i de plataforma i en totes les categories, absoluta, A, B i C.

Els vencedors han estat en categoria masculina el City of Leeds d'Anglaterrra i en categoria femenina el Schwimm Deustscher alemany.

Sebastià Millans i Susanna Closa,
president i vice-presidenta executiva de la Junta Directiva
responsable dels fraus laborals i fiscals del CN Barcelona

(Clica per a engrandir)


El CN Barcelona, el club català participant, també ha tingut un bon paper amb medalles per Ferran Esteban i Clàudia Gilabert. Esteban ha estat or en trampolí 1 metre categoria A i Clàudia Gilabert es va endur el bronze en el trampolí 1 metre A. Pel què fa a la classificació per equips el CN Barcelona ha estat setè en homes i sisè en dones.

Clica per veure la font original (25-07-2011)
 

dimarts, 26 de juliol del 2011

Nudistas en pie de guerra frente al Club Natación Barcelona

"El problema es que los que hacemos nudismo en la Barceloneta somos feos"
El Ayuntamiento inicia una campaña de acoso contra los naturistas

   "Siempre hemos hecho    nudismo aquí. ¿Por qué    tenemos que irnos ahora?" El    soliloquio lo hace Isidre    Llauger, asiduo de la playa de    Sant Sebastià. Su bronceado    sin marcas atestigua las    largas jornadas bajo el sol del    jubilado, de 63 años. "La    Guardia Urbana antes no    hacía nada, pero ahora viene y nos dicen que o nos vestimos o nos vamos a la playa de la Mar Bella", explica. El dispositivo comenzó con la llegada de CiU al Ayuntamiento y gusta al Club Natació Atlètic-Barcelona, al Natació Barcelona y a algunos vecinos. Para ellos, el nudismo se ha convertido en "exhibicionismo".

Este extremo del paseo Marítim ha sido históricamente un lugar naturista, en gran medida gracias a su inicial desconexión de la ciudad. Sin embargo, el desarrollo urbano y la llegada del hotel W han convertido la zona en lugar de paseo. "Esto ya es un sitio familiar, tenemos en el club unos 2.000 niños en verano y están expuestos a los actos impúdicos que se cometen en la playa. Los nudistas ya tienen la Mar Bella", dice Sebastià Millans, que preside el Natació Barcelona.

Él, junto con la otra entidad deportiva y algunos vecinos, ha expresado su malestar por la situación y ha enviado varias misivas al alcalde, que "siempre habían caído en saco roto", se queja Millans. Sin embargo, la nueva regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs (CiU), ha sido especialmente receptiva a la petición, incluso cuando estaba en la oposición.

La Ordenanza de Civismo proporciona un marco legal para impedir el nudismo en Sant Sebastià. El texto de la norma no menciona una playa en concreto para esta práctica, aunque dice que se ha de determinar mediante un decreto. Y si bien se habla de la Mar Bella, el Ayuntamiento no confirmó que exista tal decreto.

Una portavoz del distrito de Ciutat Vella aseguró ayer que "no hay un incremento radical" del número de denuncias por incumplir la ordenanza y justificó la decisión de restringir la presencia de bañistas desnudos en la playa por "el cambio en los usos de la zona, que ahora es de paseo".

En opinión de Patricia Ordaya, de la Asociación de Vecinos de L'Òstia, la prohibición se enmarca en un nuevo modelo de litoral que quiere beneficiar otros intereses. "El problema es que los que hacemos nudismo en la Barceloneta somos feos y eso no encaja en el modelo de ciudad escaparate, la del hotel W". Ya en el pasado esta entidad reivindicó los usos tradicionales de la playa. Muchos nudistas llevan como única prenda la llave del candado de los clubes de natación. Sant Sebastià también es frecuentada por transexuales, algunos ya ancianos y gais.

El concejal ecosocialista Ricard Gomà lamentó que se rompa un "ejemplo histórico de respeto entre las personas que usan bañador y las que no". También dijo que no le extrañaría que "venga impulsado desde un hotel de lujo". El W, en una nota, afirma que "se mantiene al margen de cualquier polémica y propicia una convivencia tranquila".

Clica para leer la noticia original completa (26-07-2011)



dilluns, 25 de juliol del 2011

El CN Barcelona torna a regnar a Europa, en la modalitat de pala curta

El CN Barcelona s’ha convertit en el nou campió d’Europa en pala curta. La dupla Emiliano Skufca i Carles Sanz s’han imposat en una parella competició, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Saint Martín de Seignanx (França). Aquest ha estat el tercer títol continental per a l’entitat cenebista.

Skufca i Sanz han encetat el camí cap al guardó desfent-se de la Jean Pierre Mitxelena i Cristian Lastxague de l’Athletic Club per 40-28. Una victòria que els ha donat accés a la final. Allà s’han topat amb la parella local, Cristoffe de Elizondo i Hervelle Belestein.

La final ha complert amb els pronòstics i ha estat molt igualada. A l’equador del matx, 22-21 per als gals, però els del CN Barcelona han remuntat fins deixar el definitiu 40-33.

Clica per veure la notícia original (25-07-2011)

diumenge, 24 de juliol del 2011

Un dia al Centre d'Alt Rendiment Esportiu, al CAR de Sant Cugat

Passem un dia al CAR de Sant Cugat i descobrim com s'entrenen i com viuen els futurs esportistes d'elit.

Al centre hi ha des d'una residència fins a un institut, fet que permet als esportistes continuar la seva formació acadèmica.També hi ha serveis de medicina, atenció psicològica i recursos tècnics d'alt nivell.


¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)