www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 21 de maig del 2011

Bon vent i barca nova per a Sebastià Millans, pèsim president del CN Barcelona

"Bon vent i barca nova" és una catalana expressió de comiat adreçada a algú o a alguna cosa que no sap greu que se'n vagi o que es perdi.

I aquest és el cas del depre/sident Sebastià Millans, que anuncia per carta als socis que no es torna a presentar en les properes eleccions. Però arriba massa tard aquest anunci. Massa tard perquè aquest individu deixa un forat econòmic mastodòntic. Deixa un club sumit en una profunda depressió econòmica, social, i fins i tot identitària.

Un club que fa pocs mesos va patir una inspecció de Treball que va suposar el pagament de 174.400€ per les irregularitats laborals descobertes. I que des de fa un parell de setmanes està sotmés a una segona inspecció de Treball que està duent a terme un grup especial d'inspectors comandat per la inspectora Carme Pujadas Codina, que ja en el 1997 va multar amb 263 milions de ptes. a Caprabo. I aquesta segona inspecció, que es remunta al 2007, inclou al primer equip de waterpolo dels darrers anys, al seus equips tècnics, i a d'altres esportistes que cobren diners.

Aquí teniu la carta:



També Hisenda està investigant el CNB, arran de les denúncies presentades, per pressumptes fraus comesos —que podríen esdevenir delictes— amb la recentment dissolta Fundació, amb temes d'IVA, etc. I cada poc temps es registren, als diferents organismes inspectors, nous documents que ens arriben de socis i/o treballadors, sovint anònims, que tenen ganes de que es faci net, i de que cada pal (llegeixi's cada directiu) aguanti la seva bandera.

Les perspectives en aquest cas d'Hisenda sembla que no pinten gaire bé per a l'actual junta directiva, si fem cas de la petita —però llaminera— confidència que ens ha filtrat un inspector d'Hisenda. Les proves presentades parlen per sí mateixes.

dijous, 19 de maig del 2011

El CN Barcelona (Sebastià Millans i directius sequassos) perd la primera demanda judicial contra l'exsoci Enric Meca

Apreciats/des socis/ies del Club Natació Barcelona,

Em comunica la meva advocada Marta Vilardell, al respecte de la demanda civil del CNB contra la meva persona, que els blogs www.moncenebista.es i www.moncenebista.com poden seguir sent operatius, si així ho desitjo.

En un primer moment el jutge va decretar el tancament dels blocs. I així es va fer.

I ara, arran del nostre escrit al jutge oposant-nos a l'execució practicada, aquest ha fallat en contra de la petició del lletrat Josep Maria Mir Padullés, l'advocat dels 'trileros' i 'troleros' directius del CN Barcelona, amb l'encara president Sebastià Millans al capdavant d'aquests.

L'auto —que us adjunto tot seguit— del magistrat del jutjat mercantil núm. 3 de Barcelona, el jutge José María Fernández Seijo, diu que puc tornar a fer servir el domini "moncenebista".



Veurem com s'ho prenen aixó els membres de la junta directiva del CNB, perquè tots sabem que per a la gran majoria de gent, la justícia només és bona si et dóna la raó i falla al teu favor.

Acabo de tornar a fer operatives les pàgines web www.moncenebista.es i www.moncenebista.com.

Estigueu amatents a aquest bloc, o a l'aguait, perquè fa temps que em va arribar, de manera anònima, uns documents que podríen comprometre enormement a l'amic Sebastià Millans i als seus sequassos directius.

Aquests documents, que demostren que pressumptament s'ha comés frau fiscal, i als que he facilitat l'accés a alguns periodistes, ja han estat registrats en diversos Organismes Oficials i posats en mans de les autoritats competents per al seu estudi. En propers dies, si els meus assessors no em diuen el contrari, donaré més pistes sobre aquests documents.

Només us afegiré que un inspector d'Hisenda que els ha vist i que ha estat consultat, ens ha dit que, en principi, suposen una prova molt fefaent d'estar davant, no ja d'un pressumpte frau fiscal, sinó d'un pressumpte delicte fiscal perquè la quantitat econòmica superaria amb escreix, i molt àmpliament, el 120.000€. I no solament una vegada, sinó més d'un cop en els darrers anys.

Enric Meca

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)