www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 6 de febrer del 2010

El peu del president


El Club Natació Barcelona es manté invicte

Les parelles del Club Natació Barcelona que van disputar aquest cap de setmana una nova jornada de la lliga estatal de clubs de pilota en les modalitats de pala, van superar a les instal·lacions barcelonines de la Vall d’Hebron els visitants del Tenis Club Pamplona.

En el matx de paleta amb pilota de cuir Carles Sanz i Emiliano Skufca van superar per 35 a 15 al duet navarrès format per Jon Araujo i Daniel Ramos, mentre en pala curta Ivan Calbó i Alex García feien el mateix contra Fernández de Laskoiti i Mikel Elizalde per 40 a 25.

Amb aquesta nova victòria els de l’Escollera es mantenen invictes i líders de grup en aquesta competició de Divisió d’Honor. La pròxima setmana viatjaran a Pamplona per a enfrontar-se al club Oberena de la capital navarresa. 

Clica per veure notícia original (03-02-2010)

divendres, 5 de febrer del 2010

El 20è aniversari de ‘El Triangle’

Fèlix Millet torna al Palau de la Música

L'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música va ser el gran protagonista de la festa del 20è aniversari del nostre setmanari EL TRIANGLE que es va celebrar ahir al saló foyer del Palau amb la presència de més de 400 convidats. Jaume Reixach, l’editor i director d’EL TRIANGLE, va destacar que "després de 20 anys de periodisme progressista, crític i de denúncia, la lluita continua"

Passaven cinc minuts de les nou de la nit quan Fèlix Millet va tornar al Palau de la Música. Feia molts mesos, des que els Mossos d'Esquadra van registrar el passat mes de juliol les oficines del Palau, que no se’l veia per la que va ser casa seva durant molts anys. Però ahir va tornar. I ho va fer en forma d’un espectacular capgròs que va provocar l’aplaudiment, el somriure i també algun xiulet cap a la seva persona dels més de 400 convidats que ens van acompanyar a la festa de celebració del 20è aniversari d’EL TRIANGLE que es va fer, precisament, al saló foyer del Palau de la Música.


EL TRIANGLE va celebrar els seus primers vint anys de vida rodejat d’amics. I ho va fer en ple epicentre del terratrèmol que va fer esclatar l'oasi català pels aires amb una festa que va tenir el veterà Àngel Pavlovsky com a mestre de cerimònia i que va convocar a una àmplia representació de la societat civil catalana. Jaume Reixach, l’editor, director i pare de la criatura, va destacar en la seva intervenció, abans de llençar el seu famós crit de guerra "canya i endavant", que "després de 20 anys de periodisme progressista, crític i de denúncia, tocant allò que no sona, la lluita continua”.

El Secretari de Mitjants de Comunicació del Govern de la Generalitat, Carles Mundó, va destacar la "singularitat d’EL TRIANGLE" en el panorama comunicatiu català i va assegurar que es tracta d’un mitjà de comunicació "imprescindible" que desenvolupa una "funció molt recomenable" que l’ha convertit en "un exemple del model de país que volem". Carles Mundó va animar els companys i companyes que formem part de la gran família d’EL TRIANGLE a "seguir treballant amb rigor i dedicació". Carles Martí, primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, va fer una intervenció molt emotiva en la que va parlar de l’existència de dues ciutats de Barcelona. "Una Barcelona poruga que no creu en el progrés i que s’estima més que no canviin les coses, i una altra que creu en el progrés, que té iniciatives i que vol millorar. És en aquest model de ciutat en el que creu, sense por, EL TRIANGLE. I és aquesta Barcelona d’EL TRIANGLE la que volem potenciar. Us demanen que, com a mitjà de comunicació que sou, estimeu Barcelona, però que no deixeu, com sempre heu fet, d’estirar-nos les orelles si fem les coses malament”.

Clica per veure l'article original (04-02-2010)

dijous, 4 de febrer del 2010

Per al meu ex-president, per als seus directius ... i per a uns quants dels meus ex-consocis


Ahir dimecres va fer tot just una 7mana que per segona vegada, i acompanyat de nou pel soci Pol Avinyó, vaig anar a Hisenda per a presentar més proves de pressumpte frau fiscal per part de l'actual Junta del CNB. Va atendre'ns l'inspector d'Hisenda que ens va rebre per primer cop el passat novembre, i que va posar en coneixement dels seus superiors el cas que ens ocupa.

Aquest inspector, que no s'encarrega de l'expedient obert al club i prèvia consulta amb la seva superiora, ens va adreçar a un despatx de la quarta planta per a presentar aquestes pressumptes proves, que s'adjuntaran directament a l'expedient que s'està tramitant.

Però abans ens va comunicar que pocs dies després de informar-li de les primeres proves de pressumpte frau fiscal, i en particular una de la qual en va fer expressa fotocòpia, s'hi van presentar uns senyors en nom del club, presentant documents a fi de demostrar que tot estava en regla.

I en la conversa que vam mantenir amb ell en el taulell de la primera planta de la seu central d'Hisenda (Plaça Letamendi), aquest inspector ens va dir:

"El Club Natación Barcelona va a ser sancionado por Hacienda, eso seguro. Hablaríamos incluso de delito penal si se superasen los 120.000 euros, lo cual y según la ley vigente podría llegar a implicar pena de cárcel."

dimecres, 3 de febrer del 2010

Sebastià Millans Jr., també presideix un club esportiu ... com el seu papa

Entrevista a Sebastià Millans Armengol, President del Club de Bàsquet Roses

Bon dia President.

Com esta anant aquest inici de temporada?
Aquest any, tenim 14 equips federats. L´escola de Basquet, que en un principi varem plantejar per quòrum no fer-la, ja que, aquest any tenim la dificultat d´un pavelló saturat, ens havíem plantejat fer-la als Grecs, finalment la hem pogut fer i tenim els 14 federats més l´escola en la que hi participen 15 nens i nenes.

A nivell competitiu?
S´ha de tenir en compte que tenim 2 equips en categories inter-territorials, els Juniors no estan obtenint els resultats que esperàvem, però hem de pensar que Roses no es Girona i la zona d´actuació es molt limitada aquest handicap fa que ens faltin jugadors i entrenadors, tenim el Sots-25 masculí, que ha portat petites discrepancies ja que és va prescindir de l´equip Sènior, però clar, hem sospesat els pros i contres i juntament amb el coordinador hem apostat per un equip sot-25, cosa que no ha agradat gaire, i ho entenc. Peró globalment esta funcionant tot prou bé, més que els resultats, veus el compromís, els nanos venen a entrenar i si troba molta implicació per part dels jugadors. Els principals objectius es que el Sot-25 assoleixi la tercera categoria, que el Junior la mantingui, cosa que esta molt difícil i el pel que fa al Cadet crec que assolirem mantenir la categoria.

Amb tota aquesta cantera no es planteja el club tenir un equip a la EBA?
És molt difícil, gairebé impossible. Penseu que quan els nanos acaben el batxiller van a Girona i Barcelona i es perd el contacte, a part de la quantitat d´equips que hi han, quan en el nostre cas jugues en categories tant inferiors es complicadisim. Tenim un pressupost de 114.00€, també la subvenció de L´Ajuntamet més els sponsors i les quotes, peró l´inversió per un equip a EBA es exponencial, desplaçaments, arbitratges etc..., no ens ho hem plantejat mai i més a més és innasumible econòmicament per una població com Roses inclús per Figueres.

I el Femení com esta actualment?
Noies no en trobem i les cinc jugadores que teníem en l´equip senior es va intentar de recolocar arribant a un acord amb les Escolapies de Figueres, de fer mitja temporada a Roses i mitja a Figueres, però no es va formalitzar ja que ells tenien el gruix de l´equip muntat, ens va saber molt de greu, ja que son noies que tota la vida han estat al Club.

La tasca formativa?
És molt important per a nossaltres, no nomes al bàsquet, creiem que qualsevol entitat esportiva o cultural a part d´una formació esportiva existeix un plus de formació educativa en tant de compromís, companyerisme, intentar marcar unes pautes de comportament adequat no solament en l´esport si no en el dia a dia.

Tornant a les instal.lacions, no se´ls s´hi fa petit?
Aquest any, son 14 categories d´aproximadament entre 12 i 14 nanos cadascuna, existeixen certes discrepàncies amb l´àrea d´esports "de bon rotllo", hi ha equip de Handbol, Veterans, Futbol Sala, tenim la sort de comptar amb un equip tècnic de l´area d´esports molt eficient que es porten de meravella i la comunicació és més fluida hi ha mes temps per coordinar els horaris quan s´ha de fer activitats com els Balls de Saló, peró ens hem de fer càrrec que no només estem nosaltres, s´esta finalitzant el cobriment de la pista annexa i això ens permetrà tenir un altre instal.lació que certament creiem que era necessària.

Com son les rel.lacions que mantè l´entitat amb Ajuntament?
La veritat que qualsevol petició que fem en un 99,9 s´ens han estat concedides, no tenim cap quexa tot al contrari, comptem amb tot el suport de l´Ajuntament, de L´àrea d´esports, tant tècnic com humà, en Carles, en Lluis en Manolo, en Ferran, ens sentim molt satisfets.

En la vessant econòmica com afecta al Bàsquet aquesta crisí?
La sort que hem tingut que hem ajustat prou bé el pressupost, hem cancel.lat l´Interbasquet que econòmicament no era viable i diverses activitats extraesportives. El tema d´esponsors esta molt difícil, la subvenció de l´Ajuntament ens ajuda molt peró intentem cubrir pressupost amb recursos propis, el tema de la festa de Carnaval també es una font d´ingressos molt important. Es una despesa d´hores i feina però que te la seva recompensa, esta molt ben montat per part de l´ajuntament i la veritat que es un ingrés extraordinari que agraïm moltissim. L´únic però es que es molt cansat i no tots els de la Junta tenim ja tenim una edat per aguantar tota la nit.

No col.laboren els pares en aquest tipus d´activitats extraesportives?
La veritat es que trobem moltes dificultats alhora de comptar amb l´implicació dels pares, es un dels deures que tenim com a Club es involucrar als pares, es a dir, no fer servir el Bàsquet com una guarderia en la que deixes el nano i dos hores més tard el passes a buscar, sempre hi han pares que s´ofereixen a tot, peró costa molt. Per posar un exemple en el tema de les taules de partit nossaltres no paguem, ens consta que hi han clubs que si ho fan i paguen, creiem que aixó hauria de sortir dels pares. La Junta directiva som 7 persones, desplaçaments, portar les taules de partit, coordinar els horaris etc.. ens vindria molt i molt bé que els Pares i Familiars s´impliquesin no només en l´aspecte de la feina si no també en venir al pavelló, si més no pels propis nanos que veuen les grades molt buides i amb un aspecte molt pobre.

Ja per acabar que et sembla aquesta iniciativa del Butlletí Esportiu?
Qualsevol iniciativa per fomentar l´esport ho trobo perfecte, el futbol acapara moltísim i iniciatives com aquesta fa que la gent conegui altres esports que es duen a terme al nostre poble. Nosaltres com a Club hem fet una tasca de difussio molt important a les escoles per donar a conèixer la nostre entitat i la veritat que ens ha anat molt bé.

President, 6 preguntes amb una curta resposta.
Un Llibre? Soc un fan de Los Pilares de la Tierra.
Una cançó? Qualsevol de Queen.
Entrecot o Rap? Entrecot.
Una Pel.licula? Qualsevol de Pixar.
Mar o Muntanya? Muntanya i que de reüll es vegi el mar.
Centre, dreta o esquerra? Esquerra.
Barça o Madrid? Barça.

Clica per veure la font original (01-01-2010 // Butlletí núm. 10)

dilluns, 1 de febrer del 2010

El CN Barcelona, al Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil de Fons i Relleus

Dissabte 23 de gener es celebra a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell el Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil de Fons i Relleus de Velocitat.

Clica per engrandir

403 nedadors i nedadores de 41 clubs d'arreu de Catalunya participaran en aquesta primera jornada del Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil que s'ha dividit en dues competicions, el Campionat de Fons i Relleus i el de Proves Individuals (Vic, 5, 6 i 7 de febrer).

Palmarès del CN Barcelona:

Clica per engrandir

Clica per veure la font original (22-01-2010)

diumenge, 31 de gener del 2010

El CN Barcelona busca profesor/ra de ioga

Monitor/ra de Ioga Ashtanga - Barcelona

El Club Natació Barcelona ofereix un lloc de treball per donar classes dirigides de Ashtanga Ioga o Yengar Ioga.

Coordinadora d'Activitats Dirigides, Georgette Novella

Anuncio publicado
Lunes, 14 de Diciembre del 2009 a las 10:28:24
Veces Visto ( 78 )
En España » Barcelona

E-Mail: dirigides@cnb.es
Teléfono: 93 221 45 00
Remuneración: A determinar

Clica per veure la font original (14-12-09)


••••••••••

Profesor/ra d'Ashtanga Ioga (Barcelona)
Envía un email al anunciante: dirigides@cnb.es     [Ayuda] 

Fecha:   Lunes, 14 de diciembre de 2009  14:30
111 personas han visto este anuncio

El Club Natació Barcelona ofereix un lloc de treball per donar classes dirigides de Ashtanga Ioga o Yengar Ioga.

Clica per veure la font original (14-12-09)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)