www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 3 d’abril del 2010

"Sembla mentida la barra que tenen aquest impresentables ..."

A banda de les vostres aportacions a "Deja un comentario", que es poden llegir a simple vista, aquí us adjunto tot un seguit de comentaris (no tots) deixats en alguns dels darrers articles del bloc. Podeu accedir-hi a ells o deixar-ne de nous clicant l'etiqueta "Vols fer un comentari?" al peu de cada article.

Anònim ha dit ...

Com és aixó? Que per restituir el seu honor han interposat una demanda penal? De quin honor parlen aquesta gentussa quan han portat al Club a la ruïna i a més a més a estar dintre de la il.legalitat per totes les estafes i patranyes que han comés?

Sembla mentida la barra que tenen aquest impresentables individus que amb els diners dels socis i socies estàn pagant advocats, procuradors, notaris… pel seu benefici personal.

POCAVERGONYES!!!! MARXEU TOTA LA JUNTA D’UNA VEGADA VEN LLUNY DEL C.N.B.!!!!

(Comentari deixat el dissabte, 03 abril, 2010 a El president Millans, el secretari Albado, i el gerent Blanquer

Anunciada a La Vanguardia del passat dimecres l'Assemblea General de Socis del CN Barcelona

Clica per a engrandir

Nota: També hi és anunciada l'assemblea general del socis del proper 22          d'abril, en la primera vitrina-aparador que hi ha davant del restaurant del          Club.

El president Millans, el secretari Albado, i el gerent Blanquer




Millans, Albado i Blanquer, en la presentació de l'anuari del waterpolo català

Clica per engrandir

L'individu anomenat Manel Albado i Giner (20/10/1946) és el secretari de la junta directiva del CN Barcelona des de fa nou anys, i és membre de les diverses Juntes Directives del CN Barcelona, en diferents càrrecs, ¡des del 1982!

A més a més ha estat vicepresident primer de la Federació Catalana de Karate del 1986 al 2008, ¡22 anys!. I ja en fa cinc anys que és directiu de la Federació Catalana de Natació.

Ara només li resta assolir el seu gran somni, que és ser president del CN Barcelona quan plegui l'octogenari de Millans. El mateix Manolito Albado s'ha situat en una hipotètica travessa per la cursa a la presidència del club.

Aquest paio és el que —a l'igual que han fet els Millans, Moncunill, Vallvé i Meseguer— ha presentat una demanda penal contra l'administrador d'aquest blog (Enric Meca) per calúmnies i injúries, sol·licitant que aquest sigui condemnat a abonar-li 8.000 euros —els altres també demanen el mateix— per restituir, segons diu, el seu honor. 

Quan resulta que personalmet jo els hi tinc a tots un cert apreci personal. Lògicament a uns més que a d'altres degut a que he tingut més tracte personal. El que sí que vaig a mort és contra l'ús que fan del seu càrrec, de la seva prepotència, de les seves reiterades mentides i falsedats, de la seva indigent gestió econòmica i esportiva, que ha dut a l'entitat a una crítica situació financera —les derrames parlen per sí soles— i a una paupérrima situació esportiva, havent desaparegut seccions històriques com l'atletisme i el rugby, i d'altres vegetant, com la petanca. O activitats arrelades en l'imaginari cenebista com els escacs, que enguany per primer cop no ha participat en el Campionat de Catalunya per equips, després d'haver estat present —fent un magnífic paper— els darrers vint anys.

Però tornant a les demandes penals, el més curiós és que aquestes les fan en el seu propi nom. Els diners que demanen aniríen en principi directament a les seves butxaques, però l'advocat que els representa és l'advocat del CN Barcelona, Sr. Josep Maria Padullés.

Amic Manolito Albado i companys de mentides, pagueu de les vostres butxaques el procés judicial contra la meva persona, o feu servir recursos econòmics del CN Barceloa per al vostre benefici personal? Ja respondrà aquesta pregunta l'inefable Moncunill —si s'hi presenta— el dia d l'Assemblea.

I per a que consti, amic Albado, segueixo afirmant —com ho van comprovar molts socis que van asistir a la darrera assemblea general de socis— que ets un pocavergonya i un mentider. I ho puc demostrar perfectament —testimonis no me'n falten— perquè vas respondre la meva pregunta a micrófon obert i dirigint-te a tots els socis assistents, dient que mai havíeu pagat en negre o en 'b', i la inspecció de Treball us ha deixat amb el cul mirant a Pamplona. I espera't a la inspecció d'Hisenda!

Ara pots imprimir aquest article i fer-li arribar a l'advocat del CN Barcelona que us defensa a títol personal. I dic imprimir l'article, perquè protocolitzar-lo notarialment com heu fet amb quasi tot el bloc (¡dos anys d'articles!) us deu d'haver surtit caríssim. Però és clar que com segurament vosaltres no heu pagat aquesta despesa, sinó els socis amb les seves quotes, ...

"... y la Sra. Moncunill por enchufismo laboral!"

A banda de les vostres aportacions a "Deja un comentario", que es poden llegir a simple vista, aquí us adjunto tot un seguit de comentaris (no tots) deixats en alguns dels darrers articles del bloc. Podeu accedir-hi a ells o deixar-ne de nous clicant l'etiqueta "Vols fer un comentari?" al peu de cada article.

Anònim ha dit ...




Clica per engrandir
Sabían también que Meritxell Moncunill es especialista en contratar monitores que no tienen ni titulacion ni experiencia previa en el deporte que imparten?

Y pensar q luego estos son los ¿profesionales? que hay en el club... El monitor por aceptar un cargo por el que es incompetente y la Sra. Moncunill por enchufismo laboral!

(Comentari deixat el divendres, 02 abril, 2010 a A l'atenció de Meritxell "la germaníssima" Moncunill Gallo de Biarge

divendres, 2 d’abril del 2010

A la atención de Meritxell "la germaníssima" Moncunill Gallo de Biarge

Apreciada Meritxell "la germaníssima" Moncunill Gallo de Biarge, como responsable del Departamento de Actividades y contratadora de monitores/as, ¿recuerdas un monitor de pádel, y actual socio, de nombre Pol?

Clica per engrandir

Si lo deseas puedo facilitarte el nombre de algún socio o socia para que te refresque la memoria. Te ayudaré confesándote que ganó, junto al monitor Jaume Morata, el campeonato de Sprint-Pádel que tú organizaste.

¿Cuánto hace, dos o tres años que impartió clases durante varios meses, sin que le hicieras ningún tipo de contrato? ¿Y, evidentemente, pagándole unos buenos miles de euros 'en negro'?

Haz el favor de presentarte en la próxima asamblea del 22 del presente, que quizás debas responder alguna pregunta. Tú y/o tu hermano Federico, el primer vicepresidente, que vive y trabaja en Alicante.

Un periodista crea el primer anuari del waterpolo català

El periodista de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL), editor d’esports de cap de setmana i presentador del programa de la casa ‘XS Esports’, Dani Pajuelo, ha editat el primer anuari del waterpolo català. L’obra ha estat presentada aquest dimecres al Museu Melcior i Colet de Barcelona. El comunicador ho ha fet al costat del director de Política Esportiva de la Secretaria general de l’Esport, Manuel Ibern, i del president de la Federació Catalana Enric Bertran, entre d’altres personalitats i jugadors relacionats amb aquest esport.

A la imatge, el president de l'UFEC, David Moner; el representant de la Secretaria General de l'Esport, Manuel Ibern; el periodista Dani Pajuelo, i el president de la FCN, Enric Bertran.

Ibern ha agraït la publicació de l’obra, “són importants pel futur del waterpolo, però també pel prestigi de l’esport català”. I ha afegit, “és important que hi hagi persones que reflecteixin la història de l’esport per no perdre’n la identitat”. Per al membre del govern, les pàgines representen ”un homenatge als que t’han precedit”, en referència a l’etapa com a jugador de waterpolo de l’autor.

El creador del volum ha explicat que és un llibre dedicat a tot el món del waterpolo català, un esport del qual ha estat jugador, entrenador i àrbitre, i ha desitjat que “arribi al màxim nombre de persones” per tal d’enfortir i divulgar aquest esport al país.

L’Anuari del Waterpolo Català aporta la màxima informació dels clubs i equips de waterpolo de Catalunya, incloent-hi tots els equips absoluts i juvenils (en categoria masculina i femenina) que juguen en competicions catalanes i estatals d'aquest esport, i uns 1.300 jugadors. També incorpora dades sobre els àrbitres catalans, entre d’altres.

Us deixem un extracte de les paraules que Dani Pajuelo ha escrit com a introducció del llibre i us comuniquem que a partir de dijous 1 d’abril podreu visitar la web: www.danipajuelo.com amb continguts sobre l’anuari i la forma d’aconseguir-lo.

*Per Dani Pajuelo i Pallarès:

“Aquest llibre és una manera d’agraïr al waterpolo tot el què m’ha donat.”

“Jo no estava predestinat a practicar el waterpolo. De fet, cap esport. Mai no he estat una persona gaire hàbil. Havia provat amb el judo, la natació amb aletes i feia el ridícul al pati jugant a futbol.

Però amb 9 anys, el Juan Carlos Sanchón li va dir al meu tiet, en Sergi Pallarès, campió del món júnior amb els Rollán, Toto i companyia, que per què no ens apuntàvem a l’escola de waterpolo del C.N.Montjuïc el meu germà Xavi i jo.... Gràcies a l’energia incansable del meu avi, a qui li dedico aquest llibre, els dos Pajuelo van anar millorant de mica en mica en aquest esport. En Ramon ens portava cada dia a la piscina. No fallava mai. I la meva àvia i els meus pares als partits tampoc. ...

... I tocava la retirada. Va ser trista perquè va venir després d’uns anys meravellosos ...Des de llavors, he intentat ajudar amb el què he pogut a l’esport que m’ha fet ser la persona que sóc ara. Gràcies a l’empenta del Sergi Mas, una grandíssima persona, puc publicar aquest Anuari del Waterpolo Català 2009-2010. ...

... Només em queda dir-vos que espero que us agradi el resultat i que disculpeu les més que probables errades que hi pot haver. Espero que, si el fem, el proper Anuari sigui encara millor ”

*Dani Pajuelo i Pallarès és periodista i ex-jugador de waterpolo

Clica per veure notícia original (01-03-2010)

" ... que trabajaban sin contrato... para así, comprar su silencio."

A banda de les vostres aportacions a "Deja un comentario", que es poden llegir a simple vista,  aquí us adjunto tot un seguit de comentaris (no tots) deixats en alguns dels darrers articles del bloc. Podeu accedir-hi a ells o deixar-ne de nous clicant l'etiqueta "Vols fer un comentari?" al peu de cada article.

Espurna ha dit ...

Este socio cabreado se olvidaba o no se había enterado de que en el club pagan despidos improcedentes de más de 3000€ a personas que trabajaban sin contrato... para así, comprar su silencio.

(Comentari deixat el dijous, 01 abril, 2010 a De "Un socio muy cabreado"

dijous, 1 d’abril del 2010

No t'hi amoïnis, que ja te la trobarà la inspecció d'Hisenda

Clica per engrandir

De "Un socio muy cabreado"

A banda de les vostres aportacions a "Deja un comentario", que es poden llegir a simple vista,  aquí us adjunto tot un seguit de comentaris (no tots) deixats en alguns dels darrers articles del bloc. Podeu accedir-hi a ells o deixar-ne de nous clicant l'etiqueta "Vols fer un comentari?" al peu de cada article.

Un socio muy cabreado ha dit ...

Recordatorio al Presidente, Millans “el estafas”:

Que no se te olvide adjuntar el Informe de Auditoría COMPLETO junto con el resto de documentación económica. Sabes que si no lo haces, la asamblea puede ser perfectamente impugnada y te aseguro que hay muchos socios que lo estamos deseando.

También te has olvidado de añadir en el orden del día los siguientes puntos:

• Información a la asamblea de la inspección del Departament de Treball, de la que se derivó un pago de poco más 40.000,00 € y se detectaron más de 50 trabajadores sin contrato y cobrando en dinero negro. Tampoco te olvides de informar de dónde salió ese dinero para regularizar esta situación totalmente fuera de la Ley.

• Información respecto el desvío de fondos del CNB hacia la Fundació, esto son derechos de entrada, abonos de saunas y masajes…. Así como informar de las deudas que se reflejan en el Pasivo del balance de la Fundación ¿a dónde y a quién ha ido a parar ese dinero?

• Informa también de cuánto dinero has despilfarrado en los expedientes de expulsión abiertos a dos socios en y del dinero que llevas gastado hasta el momento en demandas judiciales, asesores, abogados y procuradores, con la finalidad de lograr tu beneficio personal solicitando indemnizaciones individualizadas para tu bolsillo y el del resto de tus cómplices en las estafas que has perpetrado.

• Y por último, si aún te queda algo de vergüenza, deberías informar de cuál ha sido el destino del I.V.A. que dices cobrar en las tarifas por los servicios que el CNB presta a los socios, así como el de los arrendamientos que estás obligado a pagar a Hacienda sobre todas las superficies alquiladas, mostrando los modelos oficialmente presentados en el banco.

Confiando en que agregues estos puntos en el Orden del Día de la asamblea, solamente deseo que ésta sea la última que presidas y desaparezcas tú y el resto de miembros de la junta actual del CLUB NATACIÓ BARCELONA antes de que lo hundáis del todo.

(Comentari deixat el dimarts, 30 març, 2010 a El 22 d'abril, l'Assemblea General Ordinària

Blai Mallarach Güell, waterpolista del CN Barcelona

Clica per engrandir

Clica per engrandir

Clica per engrandir

dimarts, 30 de març del 2010

El 22 d'abril, l'Assemblea General Ordinària de Socis del CN Barcelona

Clica'ls per engrandir-los

El quart punt de l'ordre del dia és una interessant novetat. Estarem molt amatents al que ens explica l'actual junta del CN Barcelona al voltant de la seva Fundació.

Però justifiquin el que justifiquin, el que va a missa és que el passat mes de gener un inspector d'Hisenda em va confirmar —en presència del soci Pol Avinyóque el CNB seria sancionat per Hisenda, arran d'una primera i pressumpte prova de desviació irregular de diners a la Fundació del CNB presentada a finals de l'any passat.

I que de res va servir la visita que van fer a Hisenda, pocs dies després de la nostra, tres emisaris del CN Barcelona presentant documents a fi de demostrar que no havíen comés cap frau i que tot estava sota control.

La 7mana passada vaig visitar de nou Hisenda —ara en companyia del subdirector d'El Triangle, Sr. Mario Ruiz— per presentar nous documents de pressumpte frau fiscal que sens dubte accelerarà el procés d'inspecció al Club per l'expedient que ja se li ha obert al CN Barcelona. I de nou el mateix inspector ens torna a confirmar que el CN Barcelona rebrà una sanció d'Hisenda. Com no està autoritzat a desvetllar-nos més dades, només ens confirma que si el pressumpte frau superés els 120.000€ —que prodria ser perfectament— parlaríem de delicte penal i l'assumpte prendria una gran dimensió mediàtica i sancionadora, inclús amb pena de presó.

Per altra banda l'article 20.3 dels Estatuts del CNB diu clarament que "La convocatòria haurà de ser ... convenientment anunciada mitjançant un comunicat inserit en el tauler d'anuncis del Club".


Clica per engrandir

Aviam quan triga Millans i els seus sequassos a penjar aquest comunicat informant de la convocatòria a l'Assemblea General de Socis en el tauler d'anuncis. Algú recorda haver-lo vist l'any passat, com a mínim quinze dies abans de l'assemblea de llavors?

dilluns, 29 de març del 2010

Sanz y Skufca, del CNB, de nuevo campeones

Jornadas de muy alto nivel, las vividas en Barcelona durante el pasado fin de semana; las finales de clubes de división de honor, concentraron en la ciudad condal a los mejores pelotaris nacionales en frontón de 36 metros. Un evento que la Federación Catalana de Pelota, con la colaboración del Club Natación Barcelona organizaron con la sobriedad y eficacia que en los últimos eventos celebrados en Cataluña han demostrado tener.


En los partidos de herramienta, llegaba la apoteosis y los momentos más esperados por el público al haber representantes catalanes. 

En las semifinales de paleta cuero, la pareja local del CNB formada por Carles Sanz y Emiliano Skufca no daba cuartel al dúo de la Real Sociedad formado por Ibon Eskisabel y Tibur Etxeberria y demostrado su papel de gran favorito les vencía por 35 tantos a 20.

Y en la final, ante el delirio del público asistente, vencían a Ayarra y Salinas por 35 a 21.

Clica per veure la notícia original i sencera (28-03-2010)




Nota: La Federación Catalana de Pilota publica sus noticias y crónicas en          castellano. Y eso que recibe subvención de la Conselleria General          d'Esports de la Generalitat de Catalunya, capitaneado por la          secretaria d'esports Anna Pruna, que debe rendir cuentas al          mismísimo Pepelu Carod-Rovira. Ése al que no le gusta que le          llamen por José Luís.

El CN Barcelona encarrila el segon lloc

La victòria assolida a la piscina del CN Terrassa permet al CN Barcelona obtenir tres punts decisius per finalitzar la fase regular de la lliga en la segona plaça i, com a recompensa, tenir el factor piscina a favor en les semifinals del play-off. Tots dos conjunts afrontaven l'antepenúltima jornada empatats a punts i, per tant, conscients de la importància del duel.

Els gols de Svilen Piralkov van propiciar que al descans el Terrassa disposés d'un marge de tres gols (7-4). Els cenebistes, però, van reaccionar després del descans i van capgirar el resultat (8-10) gràcies a dos parcials clars d'1-4 i 0-2.


CN TERRASSA 8 — CN BARCELONA 10

CN TERRASSA:
Strujic, Sanz, Sergi Mora, Bonca (5), Svilen Piralkov, Cabanas, Alcaide, Aguilar (1). Jordi Pérez, Ivan Gallego (1) i Iván Pérez (1).
Entrenador: Dani Nart

CN BARCELONA:
Iñaki Aguilar, Campbell (1), Reixach, Perrone (2), Sziranyi, Cotteril (3), Esteller, Estrany (1), Mallarach (2), Rodríguez i Díaz (1).
Entrenador: Toni Esteller

Àrbitres: Cisneros i Moreno.
Parcials: 3-2, 4-2, 1-4 i 0-2.
Resultat acumulat: 3-2, 7-4, 8-8, 8-10.
Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2), (3-3, 4-3, 5-3, 5-4, 6-4, 7-4), (7-5, 7-6, 8-6, 8-7, 8-8), (8-9, 8-10).

Clica per llegir l'article original (28-03-2010)

diumenge, 28 de març del 2010

Inaugurada la nova sala de fitness del CN Barcelona


Es va tancant el cèrcol als espavilats d'algunes fundacions

La Generalitat aprova una llei per controlar més les fundacions

El Govern català va aprovar ahir el projecte de llei del Protectorat de fundacions i associacions d’utilitat pública, que impulsarà el control per part de la Generalitat d’aquestes entitats. L’objectiu és evitar que es produeixin escàndols com el desviament de fons de la Fundació Orfeò Català-Palau de la Música o el protagonitzat per algunes institucions que utilitzen els diners per a finalitats diferents dels seus objectius.

El nou text integra les funcions del Protectorat, l’òrgan de l’Administració encarregat de donar suport i assessorament a les fundacions i que desenvoluparà funcions de registre i supervisió. Així, la normativa regularà els instruments del control per garantir el compliment de la voluntat fundacional i els estatuts, així com el bon ús dels recursos econòmics que es reben mitjançant subvencions públiques, així com donacions i aportacions periòdiques.

El projecte de llei incorpora diverses mesures per potenciar la transparència d’aquestes entitats, com la d’informar de l’acumulació de càrrecs en els seus òrgans de govern i el foment de l’elaboració de balanços socials per tal que els ciutadans puguin saber si s’estan complint les finalitats fundacionals.

ELS COMPTES / Amb la nova llei, les fundacions estaran obligades a presentar els seus comptes al Protectorat cada any. Ara, el fet de no entregar-los durant dos exercicis pot motivar una inspecció pública.

Una altra de les mesures que recorda el cas del Palau és la facultat del Protectorat d’inspeccionar les fundacions que destinin recursos a finalitats que no estiguin vinculades amb l’objecte de l’entitat, o que siguin desproporcionades respecte del seu nivell d’ingressos. Les fundacions també hauran d’activar mecanismes d’autocontrol. La part polèmica és la que regula, per primera vegada, un règim sancionador amb l’objectiu de garantir la voluntat estatutària i la fundació adequada de la institució.

Com que la Generalitat ja té competències per declarar la utilitat pública de les associacions que compleixin els requisits necessaris per a això, la llei introdueix una nova funció del Protectorat, que farà funcions de supervisió, suport, dipòsit de comptes i seguiment. 

Clica per llegir l'article original (11-03-2010)



¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)