www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 30 de setembre del 2008

III Copa Catalunya de waterpolo

El CN Barceloneta s'imposa en la final al CN Barcelona

El CN Atlètic Barceloneta ha estat el vencedor de la III Copa Catalunya de waterpolo en imposar-se a la final al CN Barcelona per 10 gols a 9, en un partit en què els homes d'Antoni Esteller ha lluitat a fons per evitar que el seu rival s'alcés per tercer any consecutiu amb el títol de la competició, que inicia la temporada a Catalunya.

El CN Atlètic Barceloneta és el campió de la III Copa Catalunya després de vèncer per 10 a 9 al CN Barcelona en una final a on els cenebistes no li han posat les coses fàcils als actuals campions. Aquest és el tercer títol dels mariners que no han perdut cap final del campionat català des dels seus inicis ara fa tres anys i és la segona vegada que s’enfrontaven els dos equips de Barcelona, convertint la final del campionat català amb un derbi més que emocionant.

L'Atlètic Barceloneta ha sabut en tot moment reconduir els embats del CN Barcelona, fins aconseguir la victòria per la mínima en un partit en què Xavi Valles, Felipe Perrone i Nathan Miller han estat els millors homes del quadre que dirigeix Santi Fernandez.

Fitxa tècnica:

CN Atlètic Barceloneta : Daniel López, Adrià Delgado, David Martin, Petar Trobjevic(1), Albert Español, Marc Minguell, Bladoge Ivovic(1), Nathan Miller(2), Xavi Vallès(3), Felipe Perrone(2), Fran Fernández, Xavi Garcia(1), Víctor García
Tècnic: Santi Fernández

CN Barcelona: Iñaki Aguilar, Richard Campbell(3), Eduardo Tarpio, Kiko Perrone(1), Eric Marsal, Marc Hernández, Marc Ahulló, Rhys Howden(1), Joel Esteller, Pere Estrany, Blai Mallarach(2), Jose Rodríguez(2), Daniel Sullà
Tècnic: Toni Esteller

Font: esportcatalà (27-09-08)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)