www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 17 de novembre del 2008

"Sortireu amb la cua entre cames", - delegat Fusté 'dixit'

Alta tensió en la secció de petanca

Ahir diumenge al matí, al vestidor, vaig haver de sentir per part del delegat de petanca Sr. Miquel Fusté que ja ens cansarem aquests que demanem una millor gestió de la Junta del president Millans i que sortirem amb la cua entre cames a la propera assemblea.

El Sr. Fusté es pensa que pot aixoplugar-se sota el paraigua del president Millans. Deixem que ho segueixi pensant. Millor que no s'assabenti de l'estat d'aquest paraigua.


I de moment, mentre m'ho passi bé, i ja fa sis mesos que m'ho estic passant "pipa", el bloc seguirà. Al menys fins a la propera assemblea. El dubte és si vostè, Sr. Fusté, aguantarà com a delegat de petanca fins llavors. Tant de bo, perquè haurà de respondre directament al Sr. Carrasco. En tot cas aquest bloc no és un "bluff" producte "dels quatre gats de sempre", com va dir amb la prepotència habitual el vice-president econòmic Sr. Pere Meseguer.

Sr. Fusté, la denúncia feta pel soci Sr. Joan Carrasco és, cregui'm, una anècdota. Significativa del desgavell del Club, però davant de l'immens pressupost que disposa la Junta per gestionar el Club, 5.088 euros és "la xocolata del lloro". Hi ha temes al voltant de l'actual gestió del Club molt més importants i sagnants, i sobre els que ja estem treballant.

Si vostè té la consciència tranquil·la, doncs enhorabona. Encara que hi ha una dita que diu que "qui calla, otorga". Però tingui per segur que tard o d'hora seran revisades minuciosament les despeses de la seva secció, així com de les altres seccions esportives -i no esportives- del Club. Com a socis tenim tot el dret, que farem valer, segons una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que està per sobre de qualsevol disposició en sentit contrari que marqui l'actual Junta o els estatuts del Club.


Amic Jordi Gimeno, saps que t'aprecio molt. Però això no treu que t'hagi de fer una petita estrebada d'orelles.

El bloc és una eina que està a disposició de qualsevol soci o sòcia per dir el que vulgui al respecte del Club i de la gestió del mateix. Tant si és per criticar-la o per elogiar-la. L'única censura que apliquem és la que marca l'insult, que no tolerem. Aplaudim la creativitat, la ironia i fins i tot el sarcasme. I ens reservem el dret de publicar qualsevol comentari o carta rebuda, en funció de si és anònima o va signada.

Jo solament sóc el missatger. No em vulguis matar, metafòricament parlant. Si no estàs d'acord amb la denúncia del Sr. Juan Carrasco, no em demanis que ignori i esborri la seva denúncia. Contacta amb el soci Carrasco i expressa-li el teu rebuig, o escriu-li una carta de resposta que molt gustosament inclouré en el bloc. Però sobretot et pregaria que respectessis les opinions que no coincideixen amb les teves.


Benvolgut Didac Pastor, saps perfectament que et tinc molt de carinyo. Però també t'haig de cridar, juganerament, l'atenció.

No tens ni idea de qui hi ha al darrera d'aquesta iniciativa. I no val anar afirmant categòricament que tal o qual hi és al darrera, a la manera de "si l'encerto l'adivino". El Sr. Lluís Moyà ni ha estat, ni està, ni estarà. Des un principi, tant per decisió seva com meva.

Però actituds com la teva són l'antesala dels rumors. I ja saps que la rumorologia és l'esport predilecte de molts socis del Club. No aporta res de positiu escampar pel Club afirmacions sense cap fonament. Només crea confusió. Però és clar que potser és el que l'interessa a algú per desviar l'atenció.


Aquesta Junta Directiva porta massa temps donant "pals de cec".

Però encara queda algun soci, com l'estimat Sr. Jaume Janer, que confia en que puguin recuperar la visió. No seré pas jo qui li tregui la il·lusió.


1 comentaris:

Ramón ha dit...

Sr. Meca i companys, quan a una assamblea correctament convocada s'hi presenten 68 socis, vol dir que n'hi ha més de 7.000 als que, o no els importa el que passi, o ja els hi està bé com van les coses. Però no que us donin a vosaltres cap representació, com demagògicament us l'apropieu.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)