www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 17 de juny del 2009

Francesc Godoy (CNB), nou campió del Triatló de Salou


Ha començat el Zoot Triathlon Series

Aquest diumenge (08/06/2009) s'ha cel·lebrat el IV Triatló de Salou, la primera prova del circuit, marcat per un éxit de participació amb 617 inscrits, i un èxit organitzatiu.

Les sortides organitzades en dues tandes, i les millores técniques previstes per l'organització, han permés que el IV Triatló de Salou sigui un gran festival triatlétic.

Salou, que había sigut fins ara domini exclusiu del manresà Xavi LLobet, ha conegut un nou guanyador amb la participació del també triatleta internacional del Club Natació Barcelona Francesc Godoy

La primera sortida ha donat cabuda als triatletes federats, la cual ha viscut una lluita ferotge entre els tres primers classificats.

En Francesc Godoy ha estat el primer en sortir de l'aigua, seguit de l'Albert Parreño, en David Royo i en Xavi Llobet. Però a la sortida de boxes en Godoy i Parreño s'han escapat agafant una petita avantatge sobre en Llobet, el cual els ha acabat enganxant, i fins i tot ha protagonitzat una escapada en solitari 2km abans de meta, però que ha estat neutralitzada gairebé a l'arribada a boxes.

El primer que ha començat a còrrer ha estat en Francesc, seguit d'en Xavi LLobet i d'en Albert Parreño, ordre de cursa que s'ha mantingut fins a l'arribada.

Els 3 millors triatletes de Catalunya han tornat a repetir un podi conjunt, i a protagonitzar una emocionant carrera.

Francesc Godoy: 00:57:40
Xavi Llobet: 00:58:28
Albert Parreño: 00:58:59



Video del Triatló de Salou (per Siscu Freixas)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)