www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 3 de desembre del 2009

Ha parlat Joan l'il·luminat Vallvé Ribera, ...

... "Ara las coses les estem fent bé",
dixit el passat dissabte 28 de novembre


Clica per engrandir

Celebrem aquesta afirmació d'un vicepresident del CN Barcelona, encara que fetes després d'haver vist les orelles del llop. Perquè ha calgut una inspecció de Treball, que ha trobat irregularitats en les nòmines de més d'un 50% de la plantilla del Club des del gener del 2008, i que ha instat a regularitzar la situació urgentment, el que ha suposat una despesa de poc més de 40.000 euros.

No voldríem, estimat Vallvé, que torni a passar com a l'estiu del 2007 —anterior al gener del 2008— amb un monitor de pàdel, Pol, que exercia sense cap tipus de contracte, i que va cobrar merescudament uns bons milers d'euros.

N'estem convençuts de que aquest ex-monitor del CN Barcelona corroboraria, si calgués, el que aquí afirmem.

Pregunti-li, home, pregunti-li a la Meritxell "la germaníssima" Moncunill, que el coneix bé aquest tema.

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

Jo vaig treballar de monitor al ginmas del club y estaba molt content fins que un dia van posar a la "enchufada de la monconejo" y en van fotre al putu carrer,d'un dia per l'altre sense 15 dies de antelacio,jo ja pensava que erea una mafia aquesta gent.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)