www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 26 de desembre del 2010

Copa Nadal 2010

La Copa Nadal 2010 es va disputar ahir al migdia en un ambient distès i festiu.


Ja són 101 edicions les que el Club Natació Barcelona ha organitzat la única competició esportiva del dia 25 de desembre, la tradicional Copa Nadal. Fred d'hivern i aigua a 13 graus.

Aquests són els principals rivals per als nedadors que al Port Vell de Barcelona intenten acabar els 200 metres que separen l’embarcació i el moll dels banys romans. Enguany la nedadora més ràpida ha estat Marta Mallol i el més ràpid Edu Pérez. Gairebé 500 participants en tot un clàssic del dia de Nadal. Una competició en la qual no tots busquen el millor temps, alguns fins i tot porten a l’extrem l’esperit nadalenc. Sort que després el brou els espera.

2 comentaris:

Adrià P. ha dit...

Edu, felicitats company d'entrenament pel teu primer lloc. T'ho mereixes.

Mariano Aguiló ha dit...

Esta prueba es la única que da algo de pretigio para el CNB, porque sus estafadores y presuntos delincuentes directivos, lo están hundiendo, eso sí, gastando el dinero en proyectos que "no tocan ahora" en plena crisis. Prepárense para el 2011, va a ser un año movidito para Vds., donde mi gran ilusión es verlos salir del club enmanillados y dirección Can Brians.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)