El CN Barcelona esgarrapa un valuós punt de la complicada piscina del Partizan

Blai Mallarach va repetir
com a canoner cenebista
(Clica per a engrandir)
El CN Barcelona va exhibir la seva millor versió en una de les piscines més complicades del continent, la de l'històric Partizan de Belgrad. Lluny d'arronsar-se per la pressió dels locals, ahir els de Toni Esteller van aconseguir un punt gràcies a un darrer parcial favorable de 0-3, que va establir el 6-6 definitiu. Aquest resultat els permet mantenir-se en la segona plaça del grup C, que dóna accés als quarts, rere l'invicte Mladost de Zagreb.

Sense complexos
Ni la plantilla del Partizan, plena de jugadors de la llorejada selecció sèrbia –campiona del món–, ni el 3-1 del primer quart no van acomplexar el CN Barcelona, que en arribar al descans cedia per dos gols (5-3). L'avantatge dels locals ascendiria a tres gols (6-3) abans que, ja en el darrer quart, els cenebistes capgiressin la situació fins a forçar l'empat. Blai Mallarach, amb tres gols, va tornar a ser el gran artiller de l'equip.

VK Partizan (6): Soro, Chatzitheodorou, Radjen (2), Korolija (1), Pijetlovic, Aleksic Prlainovic (2), Radovic (1), Avramovic, Mitrovic, Vujasinovic, Cuk i Mandic.

CN Barcelona (6): Aguilar, Díaz, Reixach, Bustos, Maitland (2), Sziranyi, Esteller, Rodríguez (1), Pérez, Estrany, Mallarach (3), Bruder i Sullà.

Parcials: 3-1, 2-2, 1-0 i 0-3.

Clica per a llegir la notícia original completa (01-12-2010)