www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 18 de març del 2011

Per cada pàgina que tanqueu, n'obrirem tres ...

1 comentaris:

El col·leccionista de plaques de cava ha dit...

Meca, vull que sàpigues que dos membres destacats de la junta directiva del nostre estimat club m'han confessat que es van equivocar amb tu. És clar que ara és molt fàcil penedir-se d'haver-te expulsat sabent el que has muntat i el mal que ens has fet.
Encara que diuen alguns, per intoxicar més que res, que vas denunciar abans de la teva expulsió, corren pel club les cartes que vas enviar a Millans advertint del que pasaria si et fotíen fóra, i la carta de resposta de Millans dient que li importava un rave. Crec que les vaig veure fa temps en el teu blog.
És una burrada intentar-te silenciar tancant blogs, amb el que ens costa de judicis i d'advocats, quan tu obres tot seguit altres blogs.
Què fàcil hagués estat seure i parlar!
Si jo hagués estat el president, a mi això tu no m'ho fas.
Una abraçada i molts records per a la família.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)