www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 2 d’abril del 2009

Víctor Montserrat es proclama campió d´Espanya de Softraquet al CN Sant Andreu


Aquest darrer cap de setmana es va jugar al Club Natació Sant Andreu el Campionat d´Espanya absolut de softraquet 2009, masculí i femení, on els jugadors catalans van destacar amb majúscules ja que els 4 primers llocs van ser per a quatre catalans i la tercera classificada també va ser de casa nostra. Víctor Montserrat (soci del CNB) es va proclamar flamant campió estatal en derrotar, en una espectacular final, Iván Flores per 15-9 i 15-6. El partit va començar amb un Iván molt concentrat i amb cops espectaculars, que s´avançava per 5 a 2, però a partir d´aquest moment les coses es van igualar, fins arribar a 8 iguals. En Víctor, amb més experiència, va saber aguantar la pressió i es va imposar per un 15-9. El segon joc va ser una altra història, ja que quan el Víctor té avantatge al marcador és un jugador molt perillós i ho va demostrar posant-se amb un 8 a 2 de bon començament. L´Iván va lluitar totes les pilotes, però va acabar fos i cedint el joc, el partit i el títol a un gran Víctor Montserrat. Més de 100 persones van gaudir d´aquesta gran final. 

Cal destacar la victòria del català Fede Ronda (soci del CNB) a la consolació, tot derrotant el jugador de Terrassa Miquel Gasulla en un fabulós partit.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (30-03-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)