www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 2 d’octubre del 2013

Quin és el gimnàs que tinc més a prop de casa? (S'afegirà el CN Barcelona a la jornada de portes obertes?)

Els centres esportius de la ciutat, conjuntament amb l'Ajuntament, han impulsat una campanya per promoure l'esport dirigit i controlat per professionals. La imatge publicitària l'han creat alumnes de la Universitat Pompeu Fabra. Durarà tot l'octubre i la cloenda es farà el dia 27 al passeig de Gràcia, amb una classe magistral de "fitness". 
 

Clica per engrandir

De moment, hi ha una cinquantena d’equipaments, públics i privats, que s’han adherit a la iniciativa, una xifra que es pot ampliar. L’objectiu és que els ciutadans coneguin i utilitzin els serveis que ofereixen aquests centres.

Els alumnes del Grau de Publicitat de la Universitat Pompeu Fabra, dirigits pel professor Toni Aira, s’han encarregat de la creació de la imatge visual, que es promocionarà en diferents suports publicitaris, com opis o banderoles. A les xarxes socials, ja sigui Twitter, Facebook i Instagram, la intenció es promoure la campanya amb l’etiqueta #esportabarcelona. El lema és: “Fer esport és el que es porta. Barcelona té molts centres i clubs on pots fer esport dirigit per professionals qualificats.”



La campanya començarà aquest 4 d’octubre i finalitzarà el diumenge 27 amb una classe magistral de “fitness” al passeig de Gràcia amb el carrer de Provença. A més, el divendres 25 es farà una jornada de portes obertes a tots els centres, amb activitats paral·leles, perquè els ciutadans els puguin visitar.

Clica per veure l'article original (02-10-2013)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)