www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 23 de febrer del 2011

A què es dedica Joan Vallvé Ribera, vicepresident del polèmic CN Barcelona?

A què es dedica Joan Vallvé Ribera, ex-diputat, ex-eurodiputat i ex-conseller de la Generalitat de Jordi Pujol?

Joan Vallvé Ribera
Clica per a engrandir
Allunyat del primer pla de la política, Joan Vallvé Ribera, de 70 anys, exerceix com a degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, però també segueix dedicant-se als negocis i, últimament, a supervisar la restauració d’una casa de Porrera (Priorat), fruit d’una herència i que pensa convertir en la seva segona residència.

El convergent Joan Vallvé ha estat diputat al Parlament (1980-88), secretari general d’Indústria (1980-84), conseller d’Agricultura (1989-92), comissionat d’Actuacions Exteriors de la Generalitat (1992-94) i eurodiputat (1994-99), però, en l’actualitat, ja no té cap responsabilitat política. En l’àmbit institucional, Joan Vallvé segueix com a degà del Col·legi d’Enginyers i com a vicepresident del polèmic Club Natació Barcelona.

Clica per a engrandir
En el món de l’empresa, figura com a president d’Inmoassets, una societat d’inversió immobiliària controlada pels quatre germans Vallvé, i com a conseller de GVC Gaesco Holding, el grup financer que encapçala la seva germana Maria Àngels Vallvé Ribera, esposa de Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona. En el consell de GVC Gaesco Holding també hi apareixen, entre altres, el mateix Hortalà i l’exministre Josep Piqué.

   Però, en les últimes    setmanes, Joan Vallvé ha    estat molt ocupat amb les    obres de restauració de la    seva casa de Porrera, segons    indiquen a EL TRIANGLE fonts    convergents, que lamenten    que Artur Mas ja no tingui en    compte els «veterans» del    partit. De fet, Vallvé ja pot    disfrutar d’una tranquil·la jubilació ... a Porrera.

Clica per veure l'article original (12-05-2010)





3 comentaris:

Enric Meca ha dit...

Aquest Vallvé és qui li va dir al Leandre Ribera (expresident del CNB) i al Joan Lluís Abellan (exseleccionador nacional de waterpolo), en presència del senil depre-sident Millans, que ara les coses les estàven fent bé.

Pobre home! Segueix patinant de valent.
Poc després de dir això, un monitor va portar al club als Tribunals. Ara vindrà una segona inspecció de Treball que suposarà pagar més dels quasi 40.000 euros que va suposar la primera.

Cada cop es va fent més gran, gràcies a diverses aportacions de socis, exsocis i exmonitors que es volen sumar a la festa (que serà una mascletà), l'expedient que tramita Hisenda contra el club arran de les denúncies de pressumpte desviament irregular de diners de la Fundació, i per pressumpte frau per l'IVA. Ep! I em comenten que Hisenda es podria remuntar a l'època de la construcció de l'edifici del pàrquing i de la piscina de la Noca Escullera, investigació que podria desvetllar alguna sorpresa.

O sigui, amic Vallvé, que ara ho esteu fent bé?
Pregunta, pregunta pel tai-txi del club! Un altre escàndol que us explotarà als morros, gràcies un cop més a l'endollada germaneta del turroneru vicepresident Moncunill.

A veure quines respostes li dónes a les preguntes que et farà la meva advocada el dia del judici, al qual t'hauràs de presentar perquè ets un dels querellants, i reconéixer que jo tenia raó quan et titllava a tu i als teus companys de junta, de mentiders i poca-vergonyes.

Tindràs el plaer d'escoltar a la sala, entre d'altres testimonis de la defensa, les paraules de l'inspector de Treball legitimant les meves acusacions de que sou uns 'pinochos' consumats.

Només espero que l'Anna Pruna ens confirmi que són certs els 600.000 euros que us ha concedit, tal i com vau afirmar a l'assemblea. Si els ha concedit, cosa impensable, l'Anna Pruna tindria un seriós problema. Però si no els ha concedit i de nou ens has enganyat, seríes qui t'hauríes creat un gravíssim problema.

Et desitjo una tranquila jubilació a Porrera, malgrat la cada cop més propera i (mam)porrera inspecció de Hisenda.

John Doe (Juan Nadie) ha dit...

Algú s'estranya de que Artur Mas no compti per res amb aquest "veterà" del partit convergent? Només cal recórrer a les hemeroteques per adonar-se que hi va haver un veritable saqueig de les arques catalanes de la Generalitat per part dels ex-Consellers de la mateixa i per part d'alguns Diputats de CiU, entre d'ells el propi Joan Vallvé juntament amb el seu cunyat Joan Hortalà (Indústries Sallent), Antoni Pujarà (Puentextil, Radio Avui i Premsa Catalana), Vicens Oller Company, Josep Mª Cullell (Construccions Sala Amat), Josep Garrell Pubill (Grup Metrelec), Joaquim Pujol Figa, Jordi Planasdemunt, etcètera.

Tots van participar directa o indirectament en el saqueig de centenars de milions de fons públics concedits a CiU, amb Jordi Pujol i Soley al capdavant, en avals i crèdits per part de la CARIC (Comissió d'Ajuda a la Reconversió Industrial de Catalunya), que no van retornar per fallida de les empreses i per haver dedicat els diners a altres finalitats diferents dels previstos.

Afegim a aquesta il·lustre llista a gent que ja ha trepitjat la presó, com Javier de la Rosa, Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, Joan Bassols Borràs, Francesc Esteve Corbella, Jaume Corcoll Virgili, Fèlix Millet, i molts més delinqüents i presumptes que deixo per a un altre dia, com per exemple l'Arcadi Calzada.

Anònim ha dit...

no se qui escriu totes aquestes tonteries, el que si que se son dues coses:
No tenir res a fer en tot el dia deu ser molt trist
i la segona es que una vegada mes, entenc per que les drogues son fatals.
Treballeu una mica mes encara que deu ser massa tard ja que deveu tenir el cervell ben fregit.
Visca Catalunya i visca el CNB

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)