www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 22 d’agost del 2008

El misteriós cas del llibre del centenari del CNB


El president Millans anuncià a bombo i platerets el juliol del 2006 (que és quan tots vam rebre els fulls que us adjuntem en aquest post, i que podeu engrandir clicant a sobre d’ells) la presentació a càrrec del seu autor, Lluís Permanyer -cronista oficial de la ciutat de Barcelona-, del llibre del centenari del CNB pel 17 d'abril de l'any següent, 2007, el del centenari del CNB.

Ja en el núm. 645 de “La revista del Club”, del març 2007, en la pàg. 06, escriu un article el Sr. Permanyer anunciant l’encàrrec rebut directament del nostre president Millans. També t’adjuntem aquí l’article del Sr. Permanyer, per si el vols revisitar.

Bé, el cert és que ja hi som a mitjans d'agost del 2008, i del llibre res de res.

Però el que ja és de nota és que prèviament aquesta Junta Directiva ideà un sistema per engrescar a uns quants socis/ies perquè paguessin 100 euros per tenir dret a que constés el seu nom en un capítol del llibre. Tot just després de l'estiu del 2006 s'obre una llista a recepció durant unes setmanes, i al seu tancament aconsegueixen més de 300 socis/ies inscrits/tes. Hi ha qui s'inscriu a títol personal i qui inscriu a la família, qui paga 100 euros pel nom d'un soci, 200 per dos noms de socis, 300 per tres, ... Una senzilla multiplicació, amb un mínim de 300 noms de socis/ies a 100 euros cadascun, ens dóna uns 30.000 euros (5.000.000 de les antigues pessetes).

Que en la primera data, 17 d'abril del 2007, no presenten el llibre? Cap problema, diuen que serà en el Sopar Commemoratiu del Centenari del Club, el divendres 9 de novembre del 2007, i el soci s'ho empassa.
Que tampoc el presenten llavors? Cap problema, diuen que per la setmana de Sant Jordi del 2008, i el soci calla.
Que repeteixen la jugada? Cap problema, deuen de tornar a pensar els directius. Doncs no senyors, ara tindran problemes.


Hi ha gent que ha pagat per una il·lusió, molts mesos per endavant, i alguns una quantitat respectable.
I, o surt el llibre o faran soroll i reclamaran la devolució de l'import pagat. S'ho imagina això el president, un grapat de socis i sòcies exigint, en les oficines del Club, la devolució del diners per incompliment de la paraula donada tan alegrement?













Fa un parell de setmanes, un divendres, un soci de nom Albert, va coincidir amb el president i, amoïnat com estava, li va etzibar que què passava amb el llibre del centenari.

Voleu la resposta del president? Li va dir que estigués tranquil, que amb tota seguretat el llibre es presentarà aquest novembre, de nou en el tradicional sopar de fi d'any; que el retard es deu a un problema al voltant de les fotografies del llibre.
Us ho podeu creure? Un any i mig, 19 mesos de retard per unes fotografies?
Bravo pel president! És tot un crack! S’ha superat a sí mateix. De matrícula d'honor.

Bé, el Sr. Permanyer ja fa mooooolt de temps que va complir amb l'encàrrec d'escriure la història del CNB. Intentarem contactar amb ell per explicar-li el neguit d'alguns socis que van pagar per veure escrit el seu nom en el llibre.

Estarem a l'aguait. Només ens cal esperar que arribi novembre i el tradicional sopar de cada any.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)