www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 15 d’agost del 2008

¡Oído cocina!

En ple estiu, en el millor club (?) no podem comprar un gelat? 

Hem rebut un correu electrònic d'una sòcia del Club Natació Barcelona, email que ve signat per un important nombre de socis i sòcies. Ens han demanat que no transcendeixin els seus noms, petició que acatem escrupolosament. "La gent del bloc" dóna i sempre donarà la cara per tots aquells socis i sòcies, que des del respecte al Club i als, de moment, encara actuals directius, se'ns adrecin sol·licitant la nostra mediació i complicitat. 

Dit això anem al motiu de l'email d'aquest socis:


Per què a ple estiu, en el restaurant del Club no es pot comprar un gelat, escollit entre un ampli ventall, com es feia en l'antic restaurant?

Per què l'única possibilitat és un mini-bombó gelat que forma part habitual de les postres del menú?

Per què s'ha retirat del Club la màquina expenedora que venia gelats?

És de rebut que el nostre Club, històric i emblemàtic club esportiu i social de Barcelona, a peu de platja, en ple juliol i agost, amb la calor que fa, li negui al socis i als seus fills el plaer d'un gelat?


De moment aquests socis/ies han restringit significativament la seva presència en el restaurant en tant que aquest no disposi de gelats per a ells i els seus fills, perquè ja van fer palesa la seva estranyesa davant d'aquesta mancança al responsable del restaurant i res ha canviat.

Hi ha una dita que diu que "a l'estiu tota cuca viu". Però a la tardor i sobretot a l'hivern, fer caixa de manera que els números surtin és més complicat. Ja ho veuran, perquè per culpa d'una nefasta gestió econòmica i esportiva per part de l'actual Junta Directiva, malbaratant els innumerables recursos de que disposa el Club, quedarà la rendibilitat del seu negoci -amb la gran inversió econòmica que han hagut de fer-  a expenses de si surt o no surt el sol.

"La gent del bloc" coneixem les kafkianes vicissituds que han hagut de passar abans d'obrir el restaurant, els hi agraïm l'enorme risc que han pres confiant en aquets directius actuals, els felicitem per aquest inici engrescador i els desitgem prosperitat, pel bé del nostre estimat Club.


El restaurant del CNB, "Vista Mare", forma part del
Grup Andilana, empresa del sector de l'hosteleria, amb 15 anys de presència en el sector turístic i hoteler.


2 comentaris:

Montse Guadayol ha dit...

I les nostres patates braves !!
On han anat a parar les tapes ??
Què se n’ha fet de l'ensaladilla russa ??
És que als ingredients no els hi agrada el Club, i han sortit per cames, per no tornar mai més ??
Fins al darrer estiu podies menjar-te que si unes tapes, que si unes patates braves, que si una ensaladilla russa. Fins i tot podies menjar-te, si et venia de gust, un entrepà de truita a la francesa, o un entrepà de beicon i formatge, o de frankfurt !!
Penso que totes les referències gastronòmiques que he posat, són ben senzilles.
Podria entendre que el sistema de treball del Vista Mare no els hi permeti fer tapes, entrepans a mida, etc. Però potser hi ha altres solucions al nostre abast que no utilitzem.
Per què no utilitzem el bar del costat de la piscina per poder menjar-hi només entrepans, tapes, begudes i gelats? Al cap i a la fi durant les obres del club aquest espai va fer molt bé el seu servei.
Per què no es fan els números per veure la rendibilitat d'aquesta opció ?
En fi espero que no passi com en els dibuixos animats, i tots els ingredients per fer delicioses tapes i uns bons entrepans tornin el més aviat possible.
Afegiré per acabar que des de fa uns quants dies fan entrepans de truita a la francesa, no només de truita de patates.

Montse Guadayol ha dit...

Sento no haver rebut l'e-mail per signar-lo, tota la meva família i jo.
Ens sembla a tots inaudit que en un club davant de la platja i a ple estiu, no es pugui menjar més que un tipus de gelat, d'una coneguda marca, però que pel seu tipus i mida està destinat més per als postres que no pas al goig de prendre un gelat en qualsevol moment del dia.
Per suposat els primers perjudicats són els petits, però també en prenen, i no pas pocs, els adolescents i els no tan petits.
Penso que qui regenta un restaurant i un club davant del mar ha de ser capaç de veure les necessitats més bàsiques, segons els tipus de socis.
Es lògic que al principi el Grup Andilana, que regenta el restaurant, no tingui del tot clar les necessitats de tots els socis. Però també és feina del Club anar donant a conèixer aquestes necessitats.
En fi, no s'ha de perdre l'esperança de que en breu puguem menjar-nos un "geladet" més variat i a per tots.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)