www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 11 de maig del 2010

3ª prova del circuit de Softràquet al CN Barcelona

Puig i Segura, campions al CN Barcelona

Van derrotar a Mercader i Coromines en les seves respectives finals

La setmana del 26 al 30 d'Abril les instal·lacions del Club Natació Barcelona van acollir la tercera prova del circuit de Softràquet, patrocinat per EKTELON, amb més de 50 participants.

El campionat es va disputar en dues categories.

La 1a categoria va ser per Jaume Puig del Arsenal en derrotar al barceloní Eduard Mercader en la final. En semifinals, varen derrotar a Angel Palencia del Seven Sports Club i al local Toni Cuspinera. El campió de consolació va ser Carlos Rincon del Nick Esports en derrotar a Frank Garcia del Stadium.

En 2a categoria el campió va ser Xavi segura del Stadium en derrotar a Oriol Coromines del Seven Sports Club en la final. Els semifinalists varen ser Ricardo Alcaraz del Bonasport i Martin Rueda del Stadium. El campió de consolació va ser Josep Sole del Seven Sports Club en derrotar al seu company de club Eric Rubin en la final.

Clica per veure la font original (03-05-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)