www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 27 de setembre del 2011

Cesc Godoy (CN Barcelona) no té rival al triatló de Berga

L'atleta del CN Barcelona va dominar del principi al final, mentre que en fèmines Eva Ledesma va decidir al darrer tram

Francesc Godoy, amb la medalla de campió al coll,
celebra el seu autoritari triomf en la prova berguedana

Cesc Godoy, actual campió d’Espanya de triatló, i Eva Ledesma han estat els campions de la primera Sailfish Half Triatló de Berga, que es va disputar ahir. La prova ha estat un èxit tant per la participació, amb uns 450 atletes, com pel seu nivell esportiu, i la rebuda de l’afició al miler de visitants que va portar la cita.

La cursa va tenir un inici espectacular al pantà de la Baells, on es van fer els 1.900 metres de natació, que van arrencar amb la interpretació en directe per part d’un trio d’òpera del “Nessun Dorma” de Puccini. En aquesta primera part del triatló, el guanyador ja va marcar les diferències. De fet, va completar la prova en pràcticament el mateix temps que la campiona del món de natació Érika Villaécija, que va participar en aquesta primera part del triatló, en què Godoy va aconseguir un avantatge de més d’11 minuts respecte els que serien segon i tercer classificats respectivament, Fernando Cuenllas i Xavi Torrades.

Després de la natació, els participants van agafar la bici al llarg dels 250 metres de presa per fer els 90 quilòmetres de la segona part a través de 9 municipis de la comarca i van acabar amb 21 quilòmetres de cursa a peu pels carrers de Berga, on els participants van poder sentir més a prop el caliu dels aficionats.

Finalment, Godoy, del Club Natació Barcelona, es va imposar amb un temps de 3 hores 59 minuts i 49 segons.

"La cursa ha estat molt bonica des del principi. He sortit molt fort amb l'Érika i això m'ha permès agafar un bon ritme per començar a marcar diferències. Després, m'he dedicat a administrar les distàncies", va declarar satisfet el campió de la prova.

La guanyadora femenina, Eva Ledesma, va fer un temps de 4 hores i 26 minuts, amb un avantatge de 13 minuts respecte a la segona classificada, que va ser Saleta Castro. La tercera va ser una de les millors atletes berguedanes, Alba Xandri, que va fer una cursa molt completa amb un temps de 4 hores i 46 minuts.

Clica per llegir la notícia original (27-09-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)