www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 19 de setembre del 2011

Sobtat atac de transparència de la pocavergonya junta directiva del Club Natació Barcelona

El començament de la carta penjada al web del CN Barcelona fa mèrits per formar part d'un guió de "El club de la comèdia":

"Seguint en la línia de comunicació i transparència marcada per aquesta Junta Directiva ..."

 L'Informe de la situació del club a 30/06/2011
(Clica per a engrandir i per llegir)

Aprofitant aquest virus que de cop i volta els ha infectat, podria explicar la deixeble de Millans, Susanna Closa, el veritable motiu de la rápida dissolució de la Fundació poc després de ser aquesta denunciada?

O podria programar una jornada de portes obertes per als socis per accedir-hi al magatzem on llanguideixen només una quinzena d'obres d'art donades pels artistes que han exposat en els darrers anys. I també podria explicar on són la resta d'obres desaparegudes, quadres, esmalts, jerros, escultures, etc.

En un exercici de transparència inversa van prohibir l'accés a aquest magatzem a dues sòcies que ho van demanar tenint ple dret ja que es va demanar en dies previs a l'assemblea, en la que justament van anunciar la dissolució de la Fundació, i així constava en l'ordre del dia. Les seves denúncies en fulls oficials estan en poder del organismes inspectors.

També podríen informar que acàben de patir una segona inspecció de Treball que tot apunta que superarà en sancions a la primera de finals del 2009. Aquesta segona ha estat molt més exhaustiva que la primera, que ja va trobar nombrosses irregularitats que van suposar una regularització de 174.400 euros.

Però no informaran de res de tot això. Té molt que amagar la lideressa Closa si vol seguir somiant amb la presidència del club.

4 comentaris:

KPMG ha dit...

En el momento que ocultan a la asamblea el informe de auditoría y la memoria de las cuentas anuales, hecho que ha sucedido año tras año tras año...... quiere decir que tienen mucho que ocultar y que callar, por lo tanto ahora que no vengan con transparecias y comunicaciones a los socios, que no nos creemos ni la mitad de lo que dicen esta panda de estafadores y defraudadores asociados. Ojalá deis con los huesos en la cárcel.

A. Hernández ha dit...

Però que ningú és capaç de dir-li res a la cara en aquest paio? Sou gentusa si no ho feu!

El gaitero de la Barceloneta ha dit...

¡Mi cinismómetro acaba de saltar en mil pedazos! Ahora resulta que el "ayatolá del bisoñé" recurre a la transparencia informativa de su Junta Directiva.

Entre transparencia, translucidez y opacidad, me quedo con las tres:

1. Transparencia para Millans y para su núcleo duro de directivos (Closa, Moncunill, Meseguer, Albado, Capdevila).

2. Translucidez para el directivo cazamoscas (Vallvé), o para los del gallinero (léase 'delegados de secciones deportivas').

3. Y opacidad para la masa social del C.N. Barcelona.

La verdad es que este pobre hombre, de tan bocachancla que es, me va a acabar hasta cayendo bien.

Enric Meca Fernández ha dit...

Quan el Sr. Millans diu això de "en la línia de tranparència marcada per aquesta Junta Directiva ..." es deu referir al fet que el soci, de tanta transparència, no pot veure res.

Es veu que hi ha tanta transparència que ningú ha pogut veure ...
[✔] ... la primera inspecció de Treball (174.400 euros la broma) de finals del 2009, ...
[✔] ... ni la segona inspecció de Treball d'aquest estiu (± 400.000 euros es comenta que costarà la segona broma), ...
[✔] ... ni què s'ha fet de nombroses obres d'art desparegudes del magatzem, donades pels artistes a la Fundació.

Hi ha tanta transparència que ...
[✔] ... el soci no veu els diners que malbaraten en un procés judicial contra un ex-soci, per a benefici econòmic particular dels propis directius però a càrrec dels diners del soci.

Hi ha tanta transparència que ...
[✔] ... no s'ha informat de l'expedient obert al Club per Hisenda, amb els fraus comesos a travès de la Fundació que van dissoldre a còrre cuita desprès de ser denunciada. I compte amb l'IVA que ha cobrat aquesta Junta els darrers anys, podria haver sorpresa segons una filtració rebuda des de Pça. Letamendi.

Millans, Closa, Vallvé, Moncunill, Albado i Meseguer són tan, tan transparents que ...
[✔] ... la massa social no ha vist que prop de 200 socis han pagat per avançat les quotes de tres anys (2.500 euros), i que han rebut un justificant de donació a la Fundació, incorrent en frau fiscal i incitació al mateix. Estafa repetida al llarg dels anys de mandat d'aquesta Junta Directiva.

I la massa social no ha vist que...
[✔] ... aquests diners (± 600.000 euros), pagats majoritàriament en efectiu, no han anat a parar a la Fundació, com així reflecteixen els comptes de la mateixa.

Bravo!, bravo!, bravo! per la transparència d'aquesta Junta Directiva.

Desprès es justificaran les marionetes de Millans, la Susana Closa i el Joan Vallvé, que ells no en sabíen res de tot aixó, encara que han estat en la Junta els darrers anys.

Fem apostes?

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)