www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 21 de novembre del 2011

Un paradís fiscal anomenat Club Natació Barcelona ... de Sebastià Millans                                     (5a part de 6)

Clica per a engrandir

Ara comencem a entendre allò que afirmava Sebastià Millans en la carta enviada a determinats socis "oferir-li la possibilitat d'aprofitar els interessants avantatges en avançar el pagament de quotes".

L'avantatge és, ni menys ni menys, que per art de màgia, transmutar el pagament avançat d'uns 2.500 eu. —tres anys de quotes en un plis-plas— en un donatiu a la Fundació.

D'aquesta manera el soci del CN Barcelona, a l'igual que el que dóna a 'Metges Sense Fronteres' o a 'Amnistía Internacional', recupera de l'Estat, a través de la preceptiva desgravació, entre el 25% i el 35% dels diners pagats.

Si és o no és legal aquesta pràctica ja ho dictaminarà l'organisme oficial a qui li competeix. Però consultats diferents professionals, tot apunta a gravíssima irregularitat 'tunejar' els diners de les quotes mensuals de soci com a donatiu a la Fundació del Club.

Altra cosa, motiu de la última entrega d'aquesta sèrie, és si realment han anat a parar a la Fundació del CNB els diners avançats pels socis del club, perquè hi ha serioses dubtes de que així hagi estat. I s'estima que parlem, solament entre el 2004 i el 2011, i solament per avançaments de quotes, de prop de 600.000 euros.

Per no recordar els diners que han anat a parar irregularment a la Fundació per altres camins. Casualment poc després, i per sempre més, van desaparèixer aquells fulls que es facilitaven als interessats en ser socis del club.

Primera reunió de Meca amb Abellan,
a la casa de la tieta de Pol Avinyó,
al carrer Montsió,
damunt de Els Quatre Gats.
(Clica per a ampliar)

Des que el Joan Lluís Abellan és president, l'autor d'aquest blog s'ha intentat posar en contacte amb ell, sense èxit, ja que no en vol saber res. Tot i que en els darrers mesos, quan encara era aspirant, l'Abellan va mantenir nombrosos contactes, personals i telefònics, amb l'ex-soci Enric Meca perquè aquest l'ajudés a guanyar.

Al menys va poder mantenir una reunió amb el Sr. Josep Cuéllar al restaurant de El Corte Inglés (Pça. Catalunya), per parlar d'aquests documents abans de publicar-los. Va dir que aquest assumpte no els interessava i que l'autor del blog posés aquests documents, si aixó el feia feliç, en coneixement de les autoritats, que elles ja dictaminarien.

10 comentaris:

Susana ha dit...

Hombre Meca, ¿qué te esperabas?
¡Pero si la nueva vicepresidenta Carmen Bernal es una de las se han aprovechado fiscalmente del supuesto paraíso cenebista!
Esta empresaria, que ha ganado mucho dinero haciendo negocios con el club, es una de las que aceptaron el peligroso juego de Millans.

CNB is diferent ha dit...

És increïble que aquest Cuéllar animi a Meca a denunciar els fets, quan ell mateix és també dels que han pagat els diners de les quotes de tres anys i s'ho han desgravat fent veure que ha fet una donació la Fundació.
Em trenca el cor la bondat d'aquests socis.

Maestro Tiziano ha dit...

Es más fácil hacer desaparecer el dimero de la Fundación que las obras de arte. Y ésas ya desaparecieron como quedó demostrado.

Jai Alai ha dit...

Susana, si la Bernal como simple socia se lucró haciendo negocios con el club estando Millans, no veas ahora que está de vicepresidenta en la junta de Abellán.
¡Qué asco!

donde esta Jose Luis Moreno? ha dit...

Amigo Enrique , tu largo silencio es casi mas preocupante que cuando hablas, ha sucumbido la actual junta al precio de tu silencio? o bien te ha interpuesto alguna querella mas? Sera una mas de las que se avecinan? Puesto que dispones de pruebas de los delitos que dices que se han cometido de forma continuada durante este tiempo y que tu has aireado sin poner las pruebas del robo en un juzgado hay quien piensa que tu delito es peor por protegerlos, o peor aun , que todo lo que has rajado no sea cierto, de momento la nueva junta tampoco a tomado medidas...........

Agustina de Aragón ha dit...

Apreciado "donde está José Luis Moreno"?: No news, good news.

Webmaster ha dit...

"donde esta Jose Luis Moreno?", nadie ha sucumbido a nada.

Ya desde la Navidad de hace dos años hemos mantenido una fluida comunicación Abellan y yo, que se acrecentó en estos últimos meses, cuando me confirmó que optaría a la presidencia. El objetivo que nos trazamos era que consiguiese ganar estas elecciones. Y para ello nos reunimos dos veces y mantuvimos muchas horas de conversación telefónica, bastantes de ellas en triplex con terceras personas (socios, exsocios, extrabajadores, periodistas, ...).

Me alegro enormemente de que sea el presidente, ya que para ello también yo he dedicado muchas horas robándoselas al sueño, a mi familia y a mi trabajo.

Ahora es el momento de ayudar a la nueva junta a salir de la crítica situación económica del club, situación heredada de la anterior junta del Sr. Millans. Y por ello es mejor dejar la cosa como está y no echar más leña al fuego presentando en un juzgado las pruebas que tengo.

La gente es libre de pensar que no sea cierto lo que he denunciado. La opinión que realmente me importa es la de Abellán, que conoce todos los documentos que obran en mi poder, confirmándome la gravedad de los mismos. De momento ahí están las dos inspecciones de Trabajo.

En su momento me decían que estaba yendo en contra del club cuando en realidad iba en contra de los directivos que me expulsaron por denunciar hechos reales y que además me demandaron. Sólo me estaba defendiendo. Por contra ahora no pretendo proteger a nadie; en todo caso, una vez fuera Millans del poder y sin posibilidad de presidencia para la Sra. Susana Closa, lo priotario es el club.

Antón Pirulero ha dit...

"donde esta Jose Luis Moreno?", si Meca ha aireado las pruebas de los supuestos delitos sin haberlas puesto a disposición de un juzgado, ¿por qué no lo haces tú?
Puedes fotocopiarlas del blog y presentarlas. Aunque no se aprecian los nombres, en el club están los originales (aparte de que Meca tiene copia de los mismos originales).
A lo mejor de esta manera, si se confirma el delito, se puede exigir a los presuntamente delincuentes directivos, que han actuado de mala fe, que respondan con su patrimonio para paliar el agujero económico que han provocado. ¿O prefieres que Millans se vaya de rositas con su Creu de Sant Jordi?

Cenebista SOSteMible ha dit...

Vaja, vaja, amb la Fundació del CN Barcelona, ¡una fundació (presumtament) sense ànim de lucre!
Doncs resulta que no solament s'ha fet frau fiscal a l'Administració amb els diners de tres anys avançats de quotes,a banda dels diners que es demanaven com a matrícula als nous socis, i que també es desviaven irregularment a la Fundació.
Els inspectors d'Hisenda saben, com també sabia el nou president, l'amic Abellan, i gràcies al seu fill, que encara hi havia una tercera via per seguir defrudant fiscalment.

El sentiment d'impunitat de Millans era tan gran que s'ha estat promocionant el frau a Hisenda gràcies als serveis de saunes i de massatges. Compraves un dels diferents paquets d'ix nombre de massatges o de saunes, i la junta directiva de Millans ho feia passar com una donació a la Fundació, facilitant-te un rebut que casualment coincidia amb l'import pagat avançadament per un munt de saunes i/o massatges. Després només tenies que desgravar-te aquest diners de manera que Hisenda et retornava un 25% dels diners pagats per suar la gota grossa a la sauna o per ser magrejat dalt d'una camilla per un massatgista. I avançar, per exemple, 50 saunes o 25 massatges, és una pasta gansa.
Quats diners s'han defraudat any rera any amb aquesta pràctica? Doncs molts millions de les antigues pessetes.
Pregunteu-li, pregunteu-li al professor d'Esade, l'ínclit Jordi Fabregat, un asidu dels massatges cenebistes i que anava a la candidatura de la Closa) quants diners liha retornat Hisenda amb aquesta trampa. No crec que tingui la barra de dir que desconeixia que això era una pràctica fraudulenta.

Tuset Street ha dit...

Es sabido que cuando ves una cucaracha en la cocina es señal de que hay docenas escondidas. Con el fraude fiscal del CNB de Millans pasa igual, cuando pillan una manera de defraudar es porque hay unas cuantas más que no vemos. Cuando Hacienda tire de la manta se verán todas las cucarachas.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)