www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 15 de desembre del 2011

Joan Lluís Abellan (nou president del CN Barcelona) amb la Junta Directiva de Sport Cultura Barcelona

En aquest centenari Club va tenir lloc el dinar organitzat per Sport Cultura Barcelona, al qual van assistir els membres de la seva Junta Directiva.

Es va donar la benvinguda al nou president del Club Natació Barcelona, Sr. Joan Lluís Abellan, i acomiadar al que ha estat President durant els darrers setze anys, Sr. Sebastià Millans.


Clica per veure la font original (30-11-2011)

4 comentaris:

Marxaire boletaire ha dit...

¡Ondia! Millans se despide de esta organización. Un sinvergüenza menos, aunque pero todavía permanece el chorizo de Iñaki Urdangarín, que es vocal y mimebro ejecutivo de esta organización.

Noi Baliarda ha dit...

Enric, aquet es el que deies que seria el que arreglaria el club? En el teu blog jo no més el veig fardant a la tele explican batallitas i foten.se dinars amb altres, pagant tot el tiberi el club. Flac favor ens has fet ajudant al Abellan. A camvi de qué?

Sant Matín ha dit...

Jo vull veure al Millans, Moncunill i Marc Blanquer enmanillats, vermells de vergonya a la premsa d'arreu i, finalment, a la garjola.

La iaia té caspa ha dit...

Sant Matín, només espero que a aquests tipus els deixin tenir televisor de plasma en la seva CEL·LA.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)