www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 9 de gener del 2012

Toni Clapés, al respecte del Club Natació Barcelona: "Potser tancaran"

Extracte —són 17 segons— del programa radiofònic Versió Rac1 del passat dimecres, 4 de gener del 2012.
Toni Clapés, juntament amb dos dels seus col·laboradors habituals, la Montse Llussà i el Sr. Marcel·lí, conversen amb el Xesco Espar (ex-entrenador de handbol del Barça i professor de l'INEF), que intervé un cop a la setmana en el programa.

Clica si vols escoltar el tall original:

    Toni Clapés:  Jo, Xesco, ... mira ... Jo sóc inversor de ... de ...                            d'un club.
Montse Llussà:  Està bé.
    Toni Clapés:  Inverteixo allà. No hi vaig mai, però ...
   Sr. Marcel·lí:  És un gran club que l'any que ve farà el                            centenari ... l'any que ve ...
    Toni Clapés:  No, ja l'ha fet ... ja l'ha fet ... ja l'ha fet ... Però ...
   Sr. Marcel·lí:  Doncs, què faran l'any que ve?
Montse Llussà:  Gràcies a gent com tu ...
    Toni Clapés:  No ho sé ... Potser tancaran.

I aquí tots s'acomiaden del Xesco Espar.

6 comentaris:

La mirada innocent ha dit...

A mi no m'estranya el comentari en veu alta del Toni Clapés en el seu programa, que és líder d'audiència a Catalunya.
Cada divendres a la tarda el Clapés peta la xerrada i munta tot un show amb dos socis, com ell, del C.N.B., els periodistes esportius Tomàs Guasch i el Quique Guasch, als que no els hi cal presentació.
Aquests dos estan molt ben informats i segur que li han transmés quelcom de la investigació de la Fiscalía de Delictes Econòmics sobre els fraus fiscals i pressumptes delictes comesos pel club quan era president el Sr. Millans.

Edith Piaf ha dit...

Este Clapés hace de tertuliano en el programa deportivo de lanoche de esa misma cadena. Y también hace de tertuliano algunos sábados el periodista Mario Ruiz, que fue quien destapó toda la mierda del club en varios artículos en el semanario de investigación y denuncia El Triangle. Ambos son amigos comunes con Quique Guasch y han llevado a sus hijos al mismo colegio.
Mario Ruiz, periodista de investigación, localizó a mucha gente y descubrió muchas más cosas que no salieron publicadas en El Triangle. Estuvo en el club invitado por el socio Pol Avinyó poco antes de publicar su primera exclusiva en la portada de El Triangle, y entabló conversación con inspectores de trabajo y de hacienda. Por cierto que también lo hizo con el precandidato Abellan a través del teléfono.
Seguramente Mario también le ha pasado información a Clapés por los pasillos de Rac1.

Anònim ha dit...

Escuchando al Sr. Clapés con el micro abierto y leyendo los comentarios que preceden al mío, me parece que el Sr. Abelan se ha precipitado anunciando en la entrada del club de que no aumentaría cuotas ni habrían más derramas. Ojalá que me equivoque, pero aún no sabemos nada de la segunda ispección de trabajo y seguimos estando amenazados por una de Hacienda.

Josep LL. ha dit...

No sé que li hauran explicat el Quique i el Tomàs Guasch al Clapés sobre la nova junta directiva. No oblidem que el Quique i el Tomàs Guasch, molt propers a Millans, anaven a favor de la Susanna Closa.
Però sigui pel que sigui, està clar que Clapés no confia en la nova junta directiva. Jo tampoc.

Anònim ha dit...

En el CNB només hi ha gent que vol omplir-se les butxaques i com menys penqui, millor. Només cal que mireu que som uns paquets en totes les seccions esportives: waterpolo, natació, petanca... i salts es salva perquè és l'únic club a tota Catalunya.

El CNB ja no és referent de res, enlloc on va. Sabadell, Canoe o fins i tot, els veins de l'Atlètic tenen més renom... nosaltres ens contentem amb la Copa Nadal.

Beneits...

I ♥ Viladecans ha dit...

¿Hay alguien que dude que Abellan, El Rata, la Bernal, ... vayan a empalarnos otra derrama tarde o temprano, salvo milagro superior al de Lourdes y Fátima juntos?

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)