www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 20 de febrer del 2012

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, amb la junta directiva del Club Natació Barcelona

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha fet avui dilluns una visita al Club Natació Barcelona per tal de conèixer els projectes de la junta directiva encapçalada des de fa tres mesos per Joan Lluís Abellan. Durant l’estada al club centenari, també hi era present el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán.


Ivan Tibau ha analitzat amb el president de l’entitat i la seva junta directiva l’actualitat del club barceloní, que treballa per dinamitzar la gestió pel que fa a les diverses seccions i a l’àmbit econòmic. El secretari general de l’Esport ha copsat així els objectius immediats del Club Natació Barcelona, entitat nascuda el 1907, degana de la natació a l’Estat i referent a Catalunya per la seva vocació poliesportiva.

Clica per veure l'article original (20-02-2012)

2 comentaris:

Prenafeta ha dit...

Qué raro que no se haya puesto en la foto Millans alias "El Pelucas", ja ja ja ja segurmente porque no sabría nada de la visita del Tibau.

Anònim ha dit...

Què hi fa allà en Marc Blanquer? No és de la Junta i, a més, la seva gestió és... ni és, és un no és.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)