www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 23 de març del 2012

El CN Barcelona de JL Abellán ratifica la demanda penal de la anterior junta contra el ex-socio Meca

Clica per a engrandir

6 comentaris:

Ulises ha dit...

Me parece que Abellán la a cagado totalmente por no retirar la demanda contra Meca, como le aseguró poco antes de ser presidente. Ojalá me equivoca, pero creo que esto no va a hacer mas que multiplicar los problemas del club. Meca ya ha avisado pero Abellán sigue los pasos de Millans, y así nos ha ido, con dos inspecciones de Treball, la última dicen que han sido 500.000€ de sanción.

cul inquiet ha dit...

la demanda civil ja la vam perdre, i no entenc que es pretén amb la penal, si el Meca tenia raó quan denunciava les irregularitats econòmiques de l'anteiror junta.
a més que el propi advocat del club li ha fotut un altre demanda perquè diu que ha fet obstrucció a la justícia. Tot plegat és molt estranya aquesta història.

Senectum ha dit...

El día del juicio es el 19 de septiembre y la vista será abierta al público, ¡¡y gratis!! Millans, Moncunill, Meseguer, Vallvé, Albado ... y Abellán, todos en la sala contra Meca. Yo no me lo pierdo.

cul inquiet ha dit...

em consta que aquest judici contra Meca tindrà àmplia repercusió en diferents mitjans de premsa amb els que Meca ha mantingut contacte en els darrers mesos.
tot plegat es muntarà un circ mediàtic i ja veurem si ens afavorirà que s'engegui el ventilador i s'escampi per tot arreu tota la merda acumulada en l'època de Millans.

Anònim ha dit...

Aviam, quants socis d'aquests botifers que diuen tenir-li ganes al Meca es presenten al judici el 19 de septembre.

Mucho ruido y pocas nueces... hauria de ser l'eslogan del Club.

Rosa ha dit...

Este juicio tampoco me lo pierdo..Durante 2 años la junta directiva, como Meritxell Moncunill, com la trata d´interesos pròpis em van fer apendre molt d´ells i saber que en aquests temps que còrren pagar en negre, pressionar-te, fer-te mobbing laboral estaven a l´ordre del dia allà..

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)