www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 6 de gener del 2013

Bart Simpson en el Club Natación Barcelona

6 comentaris:

Martín Hache ha dit...

Lo que está pasando en el CNB me recuerda la historia de un hombre que cae de un edificio de 50 pisos, y para tranquilizarse mientras cae al vacio no para de decirse "hasta ahora todo va bien, hasta ahora todo va bien, hasta ahora todo va bien…".
Pero lo importante no es la caída: es el aterrizaje.

manhuel ha dit...

pues va a darse tal hostión que se va a quedar como una calcomania, un castañazo de los que hacen historia (económica, claro)

ALMOGÀVER ha dit...

El primer ERO, per al CN Sabadell. I el segon ERO, molt aviat, per al CN Barcelona.

LA MALA GESTIÓ ABOCA AL CN SABADELL A UN ERO

dilluns 7 de gener de 2013

http://www.indignatscns.com/2013/01/la-mala-gestio-aboca-al-cns-un-ero.html

La Junta Directiva del Club Natació Sabadell i el seu president Miquel Torres han anunciat LA PRESENTACIÓ D'UN EXPEDIENT TEMPORAL DE REGULACIÓ D'OCUPACIÓ, PER A LA SUSPENSIÓ DE CONTRACTES DE TREBALL (ETRO) al Club, que afectarà tota la plantilla inclosos esportistes i entrenadors, a excepció del Gerent del Club i el professorat de l'escola Santa Clara (208 treballadors i treballadores afectats d'un total de 225)

La pretensió de l'empresa és la de SUSPENDRE UN 35% LES JORNADES DE TREBALL, dins d'un període de dos anys.

L'empresa pretén que aquesta mesura sigui efectiva de forma imminent. De moment està pendent de que el Comitè d'Empresa pugui estudiar la documentació lliurada abans de debatre-la en les properes reunions, la primera demà mateix dia 8, i sobre tot poder-la posar en coneixement de tota la plantilla. El cert és que la llei actual concedeix un termini mínim de 15 dies per intentar arribar a un acord amb el Comitè d'Empresa, cosa que tampoc és imprescindible, i vista la urgència que tenen i segurament la poca disposició a negociar qualsevol cosa, seguint la tònica demostrada fins ara, serà imposat per "Real Decreto".

Juntament amb l'Expedient de Regulació ve "incorporada" una RETALLADA DE SALARIS D'ENTRE UN 7% I UN 15%.

Evidentment el Comitè d'Empresa entén que les pretensions de l'empresa no estan prou justificades i estan fora de tota raó. De dur-se a terme posarien en perill l'estabilitat econòmica de bastantes famílies de treballadors/es, que veurien reduïts els seus ingressos en el millor dels casos sobre un 30% i en molts casos fins a un 50% o més (els sous més alts) dels seus salaris durant l'aplicació del ETRO (uns 9 mesos en dos anys) a la qual cal sumar la baixada de salaris.

Vist com està funcionant aquesta Junta Directiva, de la que ja us hem donat nombroses informacions i detalls de la seva mala gestió a traves d'aquest blog, ens atreviríem a dir, i no sense un gran pesar, que de seguir en el seus càrrecs, ens queda Club per molt poc temps, de ben segur que no arribem al Centenari.


rescueme ha dit...

CN SABADELL IS NOT ALONE. ERO IS ALSO COMING TO CN BARCELONA

Un ERO temporal i una altra retallada salarial, nous capítols en la crisi del CN Sabadell

dilluns 7 de gener de 2013

http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2013/01/un_ero_temporal_i_una_nova_retallada_salarial_nous_capitols_en_la_crisi_del_cn_sabadell_33212.php

L'entitat esportiva, que té més de 30.000 socis, viu una situació complicada, amb constants denúncies sobre la gestió de la junta que presideix Miquel Torres.

Fa mesos que els treballadors del Club Natació Sabadell denuncien la pèssima gestió de la junta que presideix Miquel Torres i que, fins ara, havia provocat l’encariment de les quotes dels socis i la reducció dels salaris dels més de 200 treballadors que té l’entitat esportiva.

Aquest dilluns, però, s’ha confirmat el cop més dur patit per la plantilla del CN Sabadell: la presentació d’un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) i una nova retallada salarial d’entre el 7% i el 15%. Les mesures suposen el nou capítol en la crisi de l’històric club, que el passat setembre va acaparar l’atenció mediàtica en confirmar-se la no renovació de la doble medallista olímpica Mireia Belmonte.

L’ERO temporal afecta 208 dels seus 225 treballadors, fet que suposa el 92% de la plantilla, segons ha informat la UGT. El sindicat ha concretat que els únics que se n’escapen són la gerència del club i el professorat de l'escola Santa Clara. L'objectiu de l'empresa, segons el comunicat de la UGT, és reduir en un 35% les jornades de treball durant un període de dos anys, la qual cosa suposarà que els empleats afectats per l'ERO vegin reduïts els seus ingressos entre un 30 i un 50%. A això s’hi ha de sumar una rebaixa salarial d’entre el 7 i el 15%. El comitè d’empresa no veu prou justificades les mesures i considera que posen en perill l’estabilitat econòmica de moltes famílies.

Fa uns mesos la junta de Miquel Torres va apujar un 15% la quota de socis, un fet que segons el blog indignats CNS ha accelerat la pèrdua d’adherits a l’entitat, que comptaria amb més de 30.000 socis, segons les dades de la web del club. La UGT ha denunciat prèviament l’endeutament del club per tirar endavant les obres de la piscina de Can Llong. Altres queixes han arribat de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), que ha denunciat la introducció del bilingüisme a una entitat que té la Creu de Sant Jordi per la defensa de la llengua catalana. Per tot això, són nombroses les veus que reclamen la dimissió de Torres i els seus companys de junta.


manuarias ha dit...

Vayan colocando sus culos en pompa los directivos del Club de Natación Barcelona (Millans, Abellán, ...) porque se rumorea para ellos un fist-fucking de más de un millón y medio de euros. Tienen el futuro más negro que el ojete de Usain Bolt.

El Punt Avui publica "...i la multa que ha d'abonar el CN Sabadell a la Seguretat Social –prop d'un milió d'euros–..."

______________________________________________________

El CN Sabadell presenta un ERO

Natació. L'expedient de regulació d'ocupació temporal afecta a 208 treballadors

dimarts,8 de gener de 2013

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/56-mes-esport/608478-el-cn-sabadell-presenta-un-ero.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=portada

El Club Natació Sabadell va presentar ahir un expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal que afecta 208 dels seus 225 treballadors, fet que suposa el 92% de la plantilla, segons ha informat la Unió General de Treballadors (UGT). El sindicat explica en un comunicat que la mesura afecta tota la plantilla, incloent-hi esportistes i entrenadors, a excepció de la gerència del club i el professorat de l'escola Santa Clara.

L'objectiu de l'empresa, segons indica l'organització sindical, és reduir d'un 35% les jornades de treball durant un període de dos anys, la qual cosa suposarà que els empleats afectats per l'ERO vegin reduïts els seus ingressos en-tre un 30% i un 50%. El comitè d'empresa considera que les mesures que el club vol adoptar i ha comunicat a la plantilla “no estan prou justificades” i podrien posar en perill l'estabilitat econòmica de moltes famílies. Responsables dels sindicats i l'empresa mantindran a-vui la primera reunió per negociar aquest ERO.

Les retallades en les subvencions que rebia de les diverses administracions, la davallada de socis i la multa que ha d'abonar a la Seguretat Social –prop d'un milió d'euros– són de ben segur alguns dels arguments que han abocat al CN Sabadell, el tercer club esportiu del país amb 34.000 socis, a prendre aquestes dràstiques decisions.

Orwell1984 ha dit...

Y este es el sobrevalorado Club Natación Barcelona ???? Manda huevos, pero dos cajas !!!!

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)