www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 18 de juny del 2013

El president del CN Barcelona, Joan Llluís Abellanan pidola pública i desesperadament diners per al seu waterpolo

A principis de juny, els responsables de waterpolo del CN Barcelona van iniciar una campanya de micromecenatge per mantenir el primer equip de waterpolo de l'entitat. Volien recollir 30.000 euros, però, quan queden 15 dies per acabar la campanya, només s'han recollit 3.960 euros.



El president del club mariner, Joan Lluis Abellán, ha mostrat la seva preocupació i fa una crida desesperada a exjugadors del club i institucions per aconseguir, gràcies a la campanya de micromecenatge, els diners necessaris per poder mantenir un equip a la Divisió d’Honor i amb les mínimes condicions per no baixar de categoria.

Clica per veure l'article original (17-06-2013)


Si t'ha interessat aquest post, potser també poden interessar-te:
  IMÁGENES de la DECADENCIA estructural y económica del CLUB NATACIÓ BARCELONA
  Llista completa dels 56 EMPLEATS del CN BARCELONA inclosos en l'EXPEDIENT DE REGULACIÓ D'OCUPACIÓ (ERO)
  Regresan la prepotencia, las pseudo-derramas, y las ¡CUCARACHAS!, al Club Natació Barcelona (Un completo pack por la módica CUOTA de 97,62 EUROS/MES)
  MARC BLANQUER, gerente del CN Barcelona: "El tema económico, siendo importante para nosotros, no es fundamental" (La entrevista que el CiUdadano Juan Luís Abellán Palahí no permite publicar en el Facebook del CN Barcelona)
  CARME BERNAL GUITERAS (vicepresidenta del CN Barcelona), Honoris "CUM FRAUDE" por la Fundación del CN Barcelona
  ¿Qué coño está pasando en el C.N. Barcelona con el directivo DAVID AB€LLÁN MIRALLES, HIJO DEL EXIMIO PRESIDENTE Juan Luis Abellán Palahí?
  Las MARTINGALAS ECONÓMICAS del Club Natación Barcelona (Intereconomía TV)
  El FISCAL INVESTIGA si el CN Barcelona de Sebastià Millans USÓ SU FUNDACIÓN PARA DEFRAUDAR (El País 10-Oct-2012)
  Els EMPLEATS del CN Barcelona, OBLIGATS (per a poder cobrar les nòmines) a ser CLIENTS del gran CREDITOR de l'entitat: el BANC DE SABADELL
  El Club Natació Barcelona de Joan Lluís Abellan AMENAÇA als seus EMPLEATS de NO PAGAR-LOS LA NÒMINA si no es domicilia en el Banc de Sabadell
  Prepotencia, alevosía y premeditación en el CN Barcelona de José Luis Abellán Palahí
  Un PARADÍS FISCAL anomenat Club Natació Barcelona ... (5a part de 6)
  Un PARADÍS FISCAL anomenat Club Natació Barcelona ... (4a part de 6)
  Un PARADÍS FISCAL anomenat Club Natació Barcelona ... (3a part de 6)
  Un PARADÍS FISCAL anomenat Club Natació Barcelona ... (2a part de 6)
  Un PARADÍS FISCAL anomenat Club Natació Barcelona ... (1a part de 6)

19 comentaris:

Anònim ha dit...

menuda caradura tiene el tio que le pida la pasta al antiguo presidente que se la gasto haciendo banquetes como ellos hacen haora

Enric Meca Fernández ha dit...

Estava cantada aquesta crida desesperada d'aquest iaio pidolant diners per al waterpolo cenebista, diners bàsicament de particulars, d'ex-waterpolistes.

Però potser hauríem de pregunta-li a l'amic Abellan, el perquè manté com a vicepresidenta a la Carme Bernal, que s'ha aprofitat repetidament de la Fundació del club (que es va dissoldre a corre-cuita) per defraudar a Hisenda, pagant anys avançats de quotes (fins a 2.500 euros d'una tacada) per fer passar fraudulentament aquests diners com a donatius a la Fundació, i així poder-se desgravar un 25% d'aquests diners. Per entendre'ns, resulta que de 12 mesos que aquesta senyora gaudia del club com a sòcia, papà Estat li'n pagava tres, que li sortíen de franc. Pagats amb els diners dels contribuents espanyols.

I això també ho feien centenars de socis, bescanviant fraudulentament diners de quotes, de saunes i de massatges, per falsos donatius a la Fundació. Tot ideat per l'anterior junta directiva del CiUtadà Sr. Sebastià MIllans, sorprenentment premiat el 2011 amb Creu de Sant Jordi.

Tots aquests fraus els coneix perfectament l'amic Abellan (i també l'Agència Tributària) perquè em va demanar totes les dades quan era candidat. També em va admetre telefònicament la desaparició d'obres d'art de la Fundació, donades durant anys pels artistes que exposaven a la Sala d'Art. Però no ha fet res de res al respecte. I ara diu que el CNB es mereix els 30.000 euros?

També podríem afegir les dos inspeccions de Treball rebudes fa poquíssim temps, dos en tres anys, a quasi inspecció per any. Podem quantificar la broma per cent vuitanta mil euros (180.000 eu) la primera, i prop de 600.000 eu. la segona, que és el que ha hagut de pagar el club per aquestes inspeccions, pels molts fraus laborals detectacts.

Sisplau, Joan Lluís, abans de pidolar diners demana responsabilitats als directius que han dut aquest club a un atzucac, perquè el CNB està en un carrerò sense sortida.

Fins ara només s'estan pagant als creditors els interessos del astronòmic deute del club. Però el gener de l'any vinent s'haurà d'afegir el pagament del deute principal. Com t'ho faràs, wapet de cara?

Bud Spencer ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
E=mc2 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Kon Tiki ha dit...

— ¿Dónde tengo que poner la X para ayudar en la CAMPANYA DE MICROMECENATGE CNB WP 1907?
— En la casilla de "soy gilipollas"

Reugenio ha dit...

Entra en la sala de juntas del CN Barcelona un socio gangoso anunciando la muerte del centenario club a sus directivos. A lo que uno de ellos exclama:
- ¡No me joda!
Y el socio gangoso le responde:
- No "mejoda" ni "mejodadá" nunca, ¡está muerto!

Manhuel ha dit...

¿Y por qué no un crowdfunding para contratar a un abogado y presentar una denuncia y/o una querella contra los sinvergüenzas que han llevado al club a esta situación?
Yo entregraba mis ahorros completos si además de ayudar al waterpolo del club, sirvieran para llevar a juicio a la anterior junta directiva, con Millans a la cabeza, que han llevado al club a esta situación tan dramática.

Zubi ha dit...

Mucho cuidado con el Rata Navarro, que éste inventa el micromecenazgo piramidal... Era un figura vendiendo colchones imantados presuntamente terapéuticos a matrimonios de abuelitos llevándolos en autocar de excursión por los pueblos.

Sandra ha dit...

Patètica l'estampa d'aquest senyor implorant diners amb el micromecenatge, també conegut com `DAME ARGO´

Jai Alai ha dit...

Manhuel, ¿un crowdfunding?
Tú debes ser idiota. Con lo fácil y sencillo que es decir colecta. No es más que pasar la gorra digital a familiares y amigos.

Anònim ha dit...

para pagar el 11% no hay dinero y para fiestecitas si tu lo as dicho le queda poco a este cara dura solo esta hay para aparentar que es el presidente del cnb

edu ha dit...

A pedir, al metro....

elgatoconbotox ha dit...

Absolutamente desesperado, el presidente del CN BARCELONA convoca una reunión de urgencia, un gabinete de crisis con los pesos pesados de su junta directiva. Cualquier parecido con la realidad sucedida en dicha reunión es pura coincidencia.

(Traducido del catalán)

Jotaele Abellán - La economía del club está por los suelos. Estamos más pelaos que el chocho de una Barbie. El dinero de las cuotas de los socios no da ni para fotocopias. ¿Cómo podemos solucionar esto?
Ricardito Navarro, el Rata - ¡Yo tengo una idea!
Carmencita Bernal- Cuidado Ricardito. No fuerces tu neurona. ¿Qué habías pensado?
Ricardito Navarro, el Rata - ¿Y si subimos las cuotas un 50%? Así recaudaríamos un 50% más.
Valentí Ambròs - Estooo... Ricardito, ¿ya te has tomado hoy la medicación?
Joan Josep González - Anda, Rata, bájate al restaurante y súbenos unos cafés. Y luego tómate la tarde libre, campeón.

Anònim ha dit...

cuando no puedas pagar cara dura que descontaras el 22% de sueldo a los trabajadores o se lo pediras al millans cuenta la verdad de lo que debe el club y dimite

Fricandó Matiner ha dit...

elgatoconbotox, ets el fuckin' crack! Gràcies per fer-me riure tant! Però tampoc se li pot demanar molt més al Rata quan el requisit mínim per ser directiu del club és tenir l'ESO

El gato de Chesire ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Cenebista SOSteMible ha dit...

Ya lo dice el refrán. Bueno te hará el que detrás vendrá. Este tipo está superando con creces al Pelucas.

Axel ha dit...

No puc evitar veure al president Abellán pel club i recordar a Julio Iglesias: "Soy un truhán, soy un señor..."

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)