www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 20 de juny del 2013

La Paula i la Júlia Gilabert (del CN Barcelona) són campiones d’Espanya de salts de trampolí

Diuen que el fet de ser bessones, guapes i filles de pares esportistes són algunes de les claus per les quals les germanes Gilabert s'han fet un nom en els salts de trampolí.


La Júlia i la Paula ja han aconseguit títols importants amb només 14 anys i la seva germana gran, la Clàudia, amb 18 anys, ja és campiona d'Espanya. El seu pare, Jaume Gilabert, va ser atleta migfondista del Club Natació Montjuïc, i la seva mare, Yolanda Dolz, ha estat set vegades campiona de Catalunya dels 400 metres tanques, dues dels 400 i un dels 800.

Clica per veure l'article original (19-03-2013)


Si t'ha interessat aquest post, potser també pot interessar-te:
  Conozcamos a CLÀUDIA GILABERT, saltadora de trampolín del C.N. BARCELONA

2 comentaris:

Clàudia Gilabert ha dit...

Molt maco el video promocional del club 2013, llastima que els saltadors no ens tinguin en conte, com sempre, TOTS ES ESPORTS EN UN MATEIX LLOC, es pot saber on es el lloc dels salts, ni mencionats en el video, una vegada mes MOLTES GRACIES CNB, atentament una saltadora del cnb que s'entrena 8 h diaries sense cap recompensa

Eva ha dit...

Totalmetn d'acord amb tu, Clàudia. No va surtir cap referència ni van posar la noticia en la web del club, ni en el feisbuk del club de la fita de les teves dues germanes, tot i que els van fer un reportatge per la televisió.Però això sí, aquesll dies el feisbuk anava ple del futbol platja i del tenis platja.
No interessa gaire la vostra disciplina perquè no aporta socis. Pels que ara manen al club hi han esportistes de primera i de tercera categoria, per a ellsés més mediàtic el fill de l'entrenador de waterpolo que vosaltres, i informen de que li donen una medalleta del club però no de que sou campiones d'Espanya. Tot plegat, una vergonya.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)