www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 2 de juliol del 2013

Joaquim Prat Francisco, el directivo mamporrero del Club Natación Barcelona
(Nota:   Gràcies, amic Giralt, per haver-me trucat a les
poques hores d'aquest article, i explicar-me el que realment
va succeïr a fi de rectificar algunes dades)

Un directiu del Club Natació Barcelona agredeix amb un cop de cap al pare d'un nedador

El directiu del CN Barcelona, Joaquim Prat Francisco, va agredir físicament a l'ex-director tècnic de natació del CN Barcelona, Joan Giralt Garcia, dissabte passat 29 de juny en les instal·lacions del CNB.

Va succeïr en el marc del Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d'estiu que va tenir lloc en el CNB, entre els dies 27-30 de juny d'aquest 2013.


El nedador Jan Giralt Pidemont, del CN Sant Andreu, va rebre una medalla per part de David Barri, vocal de natació del CNB. De manera similar a com li va passar recentment al ministre Wert en un lliurament de diplomes, el nedador li va negar l'encaixada de mans ja que el seu pare, ex-director de natació del CNB, va ser inexplicablement acomiadat del club malgrat el seu prestigi, els èxits assolits per la secció, i el suport que va rebre de nombrosos pares de nedadors del club. Fins i tot es va llegir un manifest de suport al Joan Giralt amb les signatures de 233 socis del club, pares i mares de nedadors, en l'Assemblea de Socis del CNB de l'any passat..

El Quim Prat (vocal de gimnàs) era a la graderia i no es va prendre gens bé la negativa del nedador Jan Giralt a donar-li la mà al David Barri, escridassant i dient que el nedador Jan Giralt, de 16 anys, era un maleducat. Ho va repetit diverses vegades, i el Joan Giralt, pare del nedador que hi era a prop, li va retreure les seves paraules tot recordant-li que es tractava del seu fill.


Més o menys el Joan li va dir que era normal el comportament del seu fill després del tracte vexatori que va rebre el seu pare, ell mateix, quan va ser acomiadat inexplicablement. I li va dir: "Què vols? Que baixi i que li doni un parell de petons?"

Aleshores el Quim el va agredir i sort de la gent que hi era al voltant, perquè el Quim estava fora de cap enteniment.  Es va presentar denúncia i va fer acte de presència una dotació del mossos d'esquadra. Un espectacle lamentable a ulls dels molts presents.

La Federació Catalana de Natació està indignada per aquest fet, i ens diuen que directius d'aquesta federació no van fer acte de presència el darrer dia en senyal de protesta.

Poques hores després d'aquest vergonyós incident, l'inefable Joan Lluís Abellan (l'encobridor dels fraus fiscals i laborals perpetrats per l'anterior junta directiva), tot de blanc de dalt a baix, assistia a un sopar amb socis del club, al voltant de la piscina salada.

Però coneixent el tarannà prepotent d'aquest octogenari president, i amb l'horitzó tan negre que té el CNB per fer front al seu impagable deute, dubtem que ni tan solament faci dimitir a aquest descerebrat directiu de gallet fàcil.

16 comentaris:

Noten Teras ha dit...

A este pobre diablo, ex-visitador médico, que lleva sin curro desde hace meses, le auguro un paro de larguísima duración. Con la edad que tiene y con esa agresividad barriobajera ya no lo van a contratar en ningún sitio, ni tan siquiera para carbonero de Satanás.

sócdelpoblenou ha dit...

és difícil concentrar tants mascles de la cabra en un espai tan restringit com és la junta directiva del nostre club.

Ana Tarambana ha dit...

Le va a caer una buena !!! lo menos dejarle sin postre en la comida de junta directiva de este mes, y un fin de semana sin sauna gratis... pues no es duro ni na el Abellan...pufff...

Edu ha dit...

Cobabungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Que el posin de segurata a la porta de la platja...

Anònim ha dit...

Que verguenza!!! pero Quim!!!! como se te ocurre? si ya te han echado del trabajo por lo mismo... es que no aprenderás nunca.... lo peor; TUS HIJAS Y TU MUJER!!!

Eduard Ferrer ha dit...

Independentment de la ex-vinculació d'en Joan amb el CNB, qualsevol pare hagués reaccionat de la mateixa manera. És trist que s'arribi a aquests límits. Tot el meu recolzament per a en Joan i sa família.

MBN ha dit...

No conec personalment al Joan, perque els meus nanos havien deixat ja la natació quan ell va entrar, nomes el conec de vista.

El que si m' agradaría que sabes es que te un fill que mereix mes que una medalla amb el gest que ha tingut. Pot estar mes que orgullos d' aquest nano, que malgrat la seva juventut, amb un gest petit, ha possat entre las cordes a una junta directiva.

Tot els valors que en Joan ha volgut transetra duran l' educació del seu fill, ho ha aconsseguit plenament. Enhorabona!!!!!!

També vull dir que teeeeela amb el David Barri!!!

N4ndo ha dit...

Definitivamente al Quim se le fue la pinza. Ah! no! que ya venía así de fábrica.

CarmenPP ha dit...

Pues con los genes de este energúmeno su hija ha recibido un ¨precioso aporte ¨ !!!!

Leli M. ha dit...

Dicen los que vieron a este patán repartir hostias como panes que luego cogió un canuto y se puso a hacer "oes" para desmentir lo que se cuenta de él por el club.

CNB Private ha dit...

Primeras declaraciones de El Potro del CNB, tras su vergonzosa exhibición de reparto de sopapos:

"Yo no he visto nunca jamás porno ni pienso volverlo a hacer."

Tras lo cual procedió a encerrarse en un lavabo del club con un Penthouse.

Susana ha dit...

Quim, déjate las drogas, campeón. Has pasado de man-porrero a mamporrero. ¿Es que no tienes familia que te quiera?

#QUIMPRATMAMPORRERO ha dit...

¿PERO ESTE H***D*P*** TODAVÍA NO A DIMITIDO? LO ACABO DE VER EN LA WEB DEL CLUB COMO DIRECTIVO. Y ABELLAN, OTRO SINBERGÜENZA POR CONSENTIR LAS HOSTIAS DE ESTE MATÓN.

mangels68 ha dit...

#quimpratmamporrero, es muy difícil que dimita ese indeseable, y más si le aplauden sus compañeros de junta. Es como cuando friegas el caldero de la paella, quitar lo último es que más te cuesta porque es lo que está más agarrado.

elgatoconbotox ha dit...

MIENTRAS TANTO EN LA SECRETARÍA DEL CNB:

(Traducido del catalán)

Socia del CNB - Hola, buenas tardes presidente Abellán, venía para expresarle una queja...
Jotaele Abellán - Buenas tardes t̶o̶n̶t̶a̶ ̶d̶e̶ señora socia. Dígame, ¿qué puedo hacer por usted?...
Socia del CNB - Sí, bien, es sobre el directivo Quim Prat, ya sabe ...
Jotaele Abellán - ¿Puede aportar algún dato más? ¿Es que ha soltado una pedorreta delante suyo?...
Socia del CNB - No, sólo ha agredido al padre de un nadador delante de cientos de personas en la piscina de 50 metros...
Jotaele Abellán - No se preocupe, lo escribo ahora mismo en mi lista de cosas que me importan una puta mierda...

Anònim ha dit...

quim prat eres un garrulo de la barceloneta y un enchufado

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)