www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 15 d’octubre de 2013

Tomàs Guasch a Versió RAC1:
❝ Maria de los Llanos de Luna
(delegada del Govern d'Espanya a Catalunya)
ha salvat al Club Natació Barcelona !! ❞

Un altre lliurament sobre el Club Natació Barcelona al programa radiofònic Versió Rac1, líder de les tardes a Catalunya. Toni Clapés, Quique Guasch i Tomàs Guasch segueixen informant en petites píndoles sobre el club del que tots tres són socis.

Toni Clapés • Quique Guasch • Tomàs Guasch • María Llanos de Luna

Aquest cop Tomàs Guasch, amb la seva vehemència habitual, vincula al Club Natació Barcelona amb la delegada del Govern d'Espanya a Catalunya i diputada del PPC al Parlament de Catalunya, María de los Llanos de Luna. 


Diu que aquesta senyora —de la que aquest passat 14 de març de 2013 el Parlament de Catalunya aprovà una moció demanant la seva substitució per la seva «actitud hostil i manca de respecte cap a les institucions catalanes»ha salvat al Club Natació Barcelona en uns moments molt crítics per a la centenària entitat i li ho agraeix en nom dels socis del club.

Sabeu allò de "Al revés te lo digo para que me entiendas."? No endebades, la Sra. Maria de los Llanos de Luna ha manifestat la seva voluntat d'imposar la bandera espanyola a les escoles. El 27 de març d'enguany va ser declarada persona non grata pel ple de l'Ajuntament de Girona, titllant la seva actuació com el d'una virreina d'una colònia per haver portat als jutjats la contractació dels trens de l'Onze de Setembre. Fins i tot l'Ajuntament de Barcelona ha demanat la seva dimissió.

Tot plegat, mala peça al teler.


Extracte —són 70 segons— del programa radiofònic Versió Rac1 del passat divendres, 11 d'octubre del 2013.


[...]
Tomàs Guasch: ...Per cert, sé que ens escolta, eh?...
         Sr. Virgili: ...Qui...
Tomàs Guasch: ...Agraïr en nom dels socis del Club Natació                               Barcelona a la delegada Llanos de Luna ho que                               ha fet pel club. I ella ho sap...
Quique Guasch: ...És la sauna... ...és una sauna mixta...
         Sr. Virgili: ...Està bueníssima...
Tomàs Guasch: ...Exacto... ...dejémoslo correr... ...no tinc                               perquè donar explicacions... ...però moltes                               gràcies, senyora...
     Toni Clapés: ...Llanos de Luna?...
Tomàs Guasch: ...Llanos ens ha salvat...
     Toni Clapés: ...Ja m'ho explicarà, perquè ara sí que no entenc                               absolutament res...
Tomàs Guasch: ...Estem en un moment difícil... ...i miri... ...hi ha                               un ajut... ...Prou!... ...Llussà, vosté també ha                               de col·laborar...
Montse Llussà: ...Però jo no sé de què va...
    Toni Clapés: ...Jo tampoc... ...després li preguntaré... ...però                               és que no vull ni preguntar...
[...]


0 comentaris:

Publica un comentari

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)