www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 12 de juny del 2008

Llei de Murphy


"L'opulència del vestíbul és inversament proporcional a la solvència de la companyia."
Llei de les Institucions

2 comentaris:

Juanma ha dit...

Malgrat la impresionat entrada i majestuositat del edifici del CNB, malgrat el valor esportiu i empenta de les seves seccions que guanyen títols mundials i europeus, malgrat la gran família que som i malgrat el prestigi reconegut arreu del mòn, no pot ser que el nostre club tingui només com entrada d'ingressos les quotes cada vegada més inflades per a portar a terme les reformes de les instal.lacions. Les gestions presidencials i tesoreres, així com les administratives han d'aconseguir la sponsorització de les seccions i del propi club, les quals han de servir per paliar les mancances econòmiques del club. No es pot entendre que enacara i així, ens comuniquin que te faràn un descompte de la teva quota si portes a algún nou soci, ens hem begut l'enteniment? Voleu que porti un amic o un familiar nou a fer-se soci tal i com esta el club? Voleu que la gent em deixi de parlar? No senyors, hi han moltes maneres de fer que un club rutlli sense anar treient els quartos a la gent. Cap a quin camí anem? L'any vinent que ens passaràn factures de 250 €?

Anonymous ha dit...

Dintre de poc també haurem de pagar els empleats i socorristes per treballar-hi jijiji

Treballador SOStenible

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)