www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 21 de setembre del 2008

Déu els cria i ells s'ajunten

Un altre cop junts el president Millans
 i el president Joan Laporta, afalagant-se mutuament.
Aquest cop va ser el nostre Club Natació Barcelona
 el que va homenatjar al Futbol Club Barcelona.
(Octubre-2004)


Cap dels dos presidents passa per moments dolços. Tot al contrari, els Clubs que representen pateixen una profunda crisi. Ja sabem que el FCB porta dos anys sense guanyar un títol, i enguany no ha començat amb bon peu a la Lliga. Però almenys econòmicament parlant, el FCB sota la presidència del Sr. Laporta, ha passat de presentar comptes deficitàris a presentar superàvits.

Però el que ens interesa és el nostre Club. El "buc insignia" del CNB, el waterpolo, la secció que disposa -de llarg- de més pressupost, tampoc ha guanyat cap títol de Lliga en els darrers tres anys. Pero mentre aquells, els directius del "power-point" han sanejat econòmicament el FCB, el CNB segueix amb l'aigua al coll.
Recordem que encara no fa mig any la Junta actual ens va encolomar una nova derrama de 120 euros. Amb la sensació, compartida per la majoria, de que era "pan para hoy y hambre para mañana".



Adaptant el Principi de Peter podríem dir que "en una Junta directiva tot directiu tendeix a ascendir fins a arribar al seu nivell d'incompetència". Afegirem que el Sr. Sebastià Millans, pel fet de ser el President ja no pot ascendir-hi més. I que segons el Sr. Peter i el seu Principi, segurament ja ha arribat  al seu nivell d'incompetència.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)