www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 20 de setembre del 2008

Virgencita, virgencita, ...

Ja se sap, no és cap secret, que els Clubs Esportius són severament colpejats en èpoques de crisi econòmica. Redueixen considerablement la seva quantitat de socis i sòcies, ja que en moltes famílies la quota del Club Esportiu és una de les primeres despeses que s'estalvia.  El CNB ja pateix aquesta crisi, i la patirà de valent els propers mesos si no es busquen alternatives i si no es prenen mesures addicionals amb més o menys urgència.

Segurament la xifra del deute econòmic que té el Club Natació Barcelona amb els seus creditors ens provocaria calfreds.

Podeu imaginar quina és l'estratègia de l'actual Junta Directiva per anar reduint aquest angoixant deute econòmic del Club?


Teniu idea, ni que sigui aproximada, de quines actuacions o mesures s'han pres i/o es prendran, que no passin per tornar a exprèmer al soci amb més derrames? Nosaltres no. Però ... i ells?

Benvolguts/des socis/ies que us digneu visitar de tant en tant aquest bloc, vistes de moment les mesures (¡?) preses per l'actual Junta Directiva en reduir l'enorme deute econòmic del Club potser hauríem d'exclamar allò de:

"Virgencita, virgencita, que me quede como estoy"

Una idea trencadora i genial dels actuals dirigents del CNB ha estat col·locar el cartell de la campanya "Soci porta soci" més a prop de l'entrada del Club, en un replà de les escales.
És possible que tard o d'hora el baixin fins a la mateixa vorera, o fins i tot a l'entrada del pàrking, a la manera com alguns restaurants donen publicitat als seus menús. Temps al temps.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)