www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 6 de setembre del 2008

El soci ideal d'algun club esportiu

Característiques, avantatges, manual d'ús

Què és el que caracteritza al soci ideal, aquesta panacea per a qualsevol club esportiu que es preciï de ser "un dels millors d'Espanya i Europa", com titlla el president Millans al nostre Club?

Els directius d'un club esportiu van buscant aquesta tipologia des de sempre, i el que més sorprèn és que gairebé sense excepció, el soci o la sòcia ideal sempre haurà de tenir una qualitat bàsica: tenir un caràcter fàcilment conformista. No es vol que "doni problemes", entenent això com tenir esperit crític, criteri propi i idees. Es considera "desestabilitzant" i que va contra el status quo del club esportiu, i això pot ser altament perillós.

Perillós per a aquells que volen mantenir la seva poltrona sense massa sobresalts. No volen socis farts de pagar derrames, que reclamin una eficaç gestió esportiva i econòmica, que demanin transparència, etc ... Quin directiu d'un club esportiu vol tenir com soci/a del club a algú que li posi en evidència i li tregui els colors?

El que sí està clar, és que si havies pensat que per a ser el soci ideal havies de ser ... 

- intel·ligent
- atractiu
- amb idees i capacitat d'innovació
- bé preparat

... estàs ben equivocat. Millor ves al Club a fer les teves piscines, o la teva partideta del que sigui, paga religiosament la quota mensual i les derrames, i sobretot no qüestionis la gestió de la Junta Directiva. Així almenys el president no et negarà la salutació quan coincideixis amb ell pel Club, que corren temps dolents per als revolucionaris.

Estem en una època  on el que es premia és la mediocritat, la covardia i el 'seguidisme'.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)