www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 8 d’octubre del 2008

Que n'aprenguin!! ... Cal especificar quins directius de quin Club?

El CN Terrassa renuncia a jugar l'Eurolliga per motius econòmics 

El Club Natació Terrassa ha anunciat aquest dimarts que l'equip sènior masculí de waterpolo no disputarà competicions europees la pròxima temporada per motius econòmics. Com a tercer classificat de la Lliga Nacional Divisió d'Honor 2007-2008, el conjunt egarenc havia de participar en la primera ronda de l'Eurolliga que se celebrarà a principis d'octubre però el club no ha trobat patrocinadors per participar en aquest campionat. La renúncia a Europa també és, segons el CN Terrassa, un acte de responsabilitat vers la massa social i els jugadors ja que permetrà garantir l'estabilitat econòmica de la plantilla i afavorirà que el funcionament general de l'entitat no se’n ressenti.

Font: esportcatalà (22-07-08)

Així com una persona viatjada se'n fot dels nazionalismes, qualsevol soci que visiti el web del CN Terrassa se'n riurà de les paraules del president Millans repetint que el nostre és un dels millors clubs d'Espanya i Europa. Potser ho va ser, i ara es viu dels records.

De debò, passeu una estoneta pel web del quart club de Catalunya, 43.000 metres quadrats, amb instal·lacions modernes, i uns equipaments i serveis de qualitat. Una Junta Directiva amb email personal de cada membre, reserves per internet de qualsevol servei o pista esportiva, instal.lacions i equipaments modèlics, descàrrega de l'himne del club, i una extensa llista que us convido a que descubriu vosaltres mateixos/es.Ah! i fixeu-vos en la quota.

Fantàstic! Quelcom que no aconseguirem mai amb la nostra incapaç Junta Directiva. Però sí amb una propera Junta de gent de mitjana edat, entussiasta i engrescadora, amb idees modernes i amb molta empenta. Aquesta gent ja hi és al Club, i s'està organitzant.

Felicitem al president del CN Terrassa, Sr. Jesús Cortès (president de l'Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya, AECNC) i al director general Sr. Albert Cucarella, pel seu brillant exercici de responsabilitat i de sentit comú en vers la seva massa social, pensant en l'estabilitat present i futura del seu club. Ells estan prenent decissions en previssió de les dificultats que tindran tots els clubs esportius en els propers mesos de crisi econòmica generalitzada. 

I nosaltres què, Srs Millans i Moncunill? Preparant una altra derrama? 


Un soci, socarroner ell, ens comenta que podrien intercanviar les respectives Juntes Directives aquests tres anys que -en teoria- li resten de mandat al president Millans. I a veure d'aquí a llavors com trobaríem un club i l'altre...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)