www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 4 de novembre del 2008

Al "patrono" Moncunill, al menys el seu altra club li en dóna satisfaccions

20 jugadores del Hércules CF convocados por la Selección Valenciana

01/11/2008 
Hasta un total de 20 jugadores pertenecientes a los equipos de la Fundación Hércules de Alicante han sido convocados por la selección Valenciana lo que supone un nuevo éxito del fútbol base del Hércules. Los convocados, 7 sub-14, 7 sub-16 y 6 sub-18 se desplazarán la próxima semana a Valencia donde realizarán un entrenamiento previo a la disputa de los compromisos de las diferentes categorías de la selección autonómica.

Esta convocatoria masiva de jugadores ha producido una gran satisfacción, tanto a patronos como responsables técnicos de la FUNDACIÓN que ven reconocido el buen trabajo que se viene realizando con el fútbol base alicantino, demostrando así que la irrupción de jugadores en el primer equipo como Raúl no es casualidad y si el resultado de una labor seria y organizada.

Moltes felicitats al vicepresident adjunt a presidència del CNB, per l'èxit assolit en el seu altre club, el que té a pocs minuts de casa seva, que ja és el nou líder de la Segona Divisió.  La seva tasca com a conseller de l'Hércules CF, i sobre tot com a "patrono" de la Fundació del mateix club, li està sent reconeguda. 

Malauradament és tot el contrari del que succeeix en la seva tasca en el CNB, que és el que ens importa. Serà per la distància? Serà perquè trepitja poquíssim el nostre Club? Per què serà, serà? I diuen que és el que realment decideix en el Club. O creieu realment que és el nostre president Millans, amb els seus meravelllosos 82 anys?

Per cert, que els que no conéixeu al senyor Moncunill i ens escriviu preguntant al respecte de tot el que manifestem sobre el mateix, el podreu veure el proper dilluns, 10 de novembre. A la sala d'estar del Club hi haurà un sopar-homenatge pels 101 anys del CNB, i el senyor Moncunill, cap a les 22h farà un parlament.

I estem quasi segurs que també hi serà el dia 24 d'aquest mateix novembre, també en la sala d'estar del Club, i amb motiu de la presentació oficial del llibre del centenari del CNB. I diem que estem quasi segurs perquè hi seran acreditats diferents mitjans de comunicació i també hi assistirà el soci senyor Joan Samaranch. Hi han actes socials molt llaminers que ni el senyor Millans ni el Sr. Moncunill es perdrien mai. Ja ens enteneu, oi?

I per acabar tan solament comentar que, ja que el senyor Moncunill s'ha de desplaçar a Barcelona des d'Alacant, al menys dos cops aquest mes -ignorem si vindrà amb cotxe, amb tren o amb avió-, imaginem que les despeses dels viatges hi aniran a càrrec del Club. Però bé, ja investigarem aquest detall. En tot cas, no vulgueu veure un altre 'cas Benach' a petita escala.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)