www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 26 de gener del 2009

El CN Barcelona puntua en la seva visita a Pamplona


Aquest passat cap de setmana s'ha disputat la tercera jornada de la lliga estatal de clubs en les modalitats de frontó de 36 metres. El Natació Barcelona ho feia com a visitant, i es desplaçava a terres navarreses. En la lliga de divisió d'honor, l'equip del club Natació Barcelona visitava la pista de l'Asociación Deportiva San Juan de Pamplona amb considerables baixes, del davanter Carles Sanz i el saguer Álex García.

En la modalitat de paleta amb pilota de cuir la parella formada pels joves Agustí Brugués II i Marc Capdevila era l´encarregada d'enfrontar-se a la dupla navarresa formada per Oreja i Goñi. Els catalans mai no van saber condicionar el seu joc en un frontó de 40 metres de llarg, i van ser víctimes de la seva inexperiència i del gran joc dels locals que van deixar el marcador en un contundent 35 punts a 11. La recuperació de Sanz en la pròxima jornada ha de ser vital per poder puntuar en aquesta modalitat i agafar avantatge en la classificació general.

En la modalitat de pala curta, Ivan Calbó i Emiliano Skufca s'enfrontaven a Villanueva i Nicuesa, en un partit on el factor pista igualava els registres del marcador. Així doncs, els cenebistes van patir fins a l'últim punt per emportar-se un merescut triomf pel resultat de 40 a 36.

El pròxim cap de setmana, els de l'Escullera disputaran, dissabte al vespre, al Centre Municipal de Pilota de la Vall d'Hebron el seu quart partit enfront del sempre lluitador Deportivo Larraina de Pamplona.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (26-01-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)