www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 24 de setembre del 2009

Miquel Coca, el primer metrosexual del Club Natació Barcelona

En Miquel té 61 anys. La moda i el glamur són l'eix de la seva existència. Li encanta cuidar-se i destacar en la indumentària. Diu que no és un home normal, és el primer metrosexual.

Va treballar tota la vida fent vestits d'alta costura per a l'alta societat de Barcelona i enyora aquella època i l'atmosfera en què es movia. Ara té un taller de retocs i confeccions, on ha construït una mena de temple a la memòria de la seva admirada Marilyn Monroe. En Miquel compra qualsevol objecte relacionat amb l'actriu, s'ha llegit tot el que es publica sobre la seva vida i li encanta veure'n les pel·lícules.

La seva dona, la Dorita, també és rossa com la Marilyn. Fa 40 anys que estan junts i diuen que són la parella perfecta. Tot i això, la Dorita no vol coses de la Marilyn penjades a casa.



Ha estat un extracte de poc més de dos minuts en el que surt el Club Natació Barcelona.

Paga la pena veure tot el reportatge (dura 10 minuts) dedicat a aquesta gran persona i a la vegada soci del CN Barcelona.



Clica per veure el reportatge sencer
(el Miquel el trobarás entre el minut 09:03 i el minut 19:16)

3 comentaris:

Antonio ha dit...

Quina gracia, portu una hora rient veient al ULISES, fent la maricona, no te vergonya de fer el ridicul aixi. Aquest individu hauria d'estar fora del club, ja que no representa res i no te res a veure amb el CNB.

Anònim ha dit...

que asco de gay como otro que se llama jaume igual de gay asqueroso

Anònim ha dit...

la gran mayoria de socios del natacion barcelona son mariconas malos

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)