www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 21 de novembre del 2009

Carod Rovira visita el CN Barcelona

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha visitat aquest matí les instal·lacions del Club Natació Barcelona i s’ha reunit amb la seva junta directiva. A la trobada també hi han assistit el secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubó i la secretària general de l’Esport, Anna Pruna.


Clica per engrandir

Després de la visita a les instal·lacions esportives el vicepresident del Govern, acompanyat del president del Club Natació Barcelona, Sebastià Millans, ha signat el llibre d’honor del club.

Font: www.carod.cat (14-05-09)




Darrera Millans i Carod es troba el Pere 'bancatalano' Meseguer, vicepresident econòmic del Club. I en últim terme el Josep Cadevila i el Marc Blanquer, tresorer i gerent del Club respectivament.

El que va ser imputat en el cas Banca Catalana, el pocavergonya i 'by-passat' de Meseguer,
és qui va anunciar en la darrera Assemblea General Ordinària de socis el contracte 'fantasma' amb La Perla de San Sebastià, contracte que ningú ha vist i que no volen ensenyar. O potser és que no poden. Per què serà?

I a més a més, és qui va mentir a tots els socis responent-li a l'ex-soci Juan Carrasco una pregunta
referent a l'ignominiós, injustificat i vergonyós despilfarrament del pressupost de la secció de la petanca. El problema d'aquest vicepresident trilero es diu 75%. Evidentment que no pot presentar cap factura amb aquest descompte sencillament perquè és mentida.

Però per què no va repondre el delegat d'aquesta desprestigiada secció de la petanca, el Miquel 'chunorris' Fusté? Doncs perquè només accedir-hi l'ex-soci Carrasco al micròfon per formular la pregunta, al covard de Fusté li van arribar unes imperioses ganes de miccionar.

Ja circulava pel Club que aquest delegat era veure a l'amic
Carrasco, i fer-se 'pis' a sobre. Crèiem que es deia en sentit figurat, però molts socis vam comprovar divertits el dia de l'Assemblea que no era cap llegenda cenebista, i que era literalment cert.

Aquest pobre individu és qui ens va dir poques setmanes abans de l'Assemblea, que sortiríem amb la cua entre cames. A saber com en sortirà ell i la Junta a la que pertany, després del frau fiscal que s'ha comés, i amb Hisenda en l'horitzó. Esperem que llavors no surti pixat.

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

ÉSTO ES LO QUE LE GUSTA AL INÚTIL, FASCISTA Y DEFRAUDADOR DEL MILLANS: SALIR EN LAS FOTOS.
PERO ¿CÓMO PUEDE SEGUIR REPRESENTÁNDONOS Y TENER LA POCA VERGÜENZA, DESPUÉS DE CONFIRMARSE EL FRAUDE COMETIDO, DE SEGUIR COMO PRESIDENTE? ES INCREÍBLE LA POCA DECENCIA DE ESTE INDIVÍDUO Y LA DE LOS QUE LE RODEAN.
LA GAVIOTA AZUL

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)